FOX újoncok (2): The Mob Doctor

 
Beküldte: tess 2012 May 14, 16:42-kor a(z) Upfront 2012: Fox témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Chicago

Író: Josh Berman (CSI, Bones, Vanished, Drop Dead Diva), Rob Wright (Drop Dead Diva, Knight Rider, Las Vegas, Crossing Jordan, Charmed)

Rendező: Michael Dinner (The Beast , Sons of Anarchy , Kidnapped, North Shore , The $treet és Bionic Woman pilot)

Producerek: Josh Berman (CSI, Bones, Vanished, Drop Dead Diva), Michael Dinner (The Beast , Sons of Anarchy , Kidnapped, North Shore , The $treet és Bionic Woman pilot), Jim Sodini (Justified, Californication, Prison Break, Tru Calling), Rob Wright (Drop Dead Diva, Knight Rider, Las Vegas, Crossing Jordan, Charmed)

Szereplők: Jordana Spiro (Harry’s Law, My Boys), Zach Gilford (Off The Map, Friday Night Lights), William Forsythe (Boardwalk Empire), James Carpinello (The Good Wife, Felicity), Jesse Lee Soffer (Two of a Kind), Jamie Lee Kirchner (Necessary Roughness, Mercy, Just Legal), Floriana Lima (Glory Daze), Zeljko Ivanek (Damages, The Evening, True Blood, Heroes), Wendy Makkena (Judging Amy, The Job)

Történet: Egy fiatal és tehetséges sebész próbál boldogulni a Chicago-i élet sűrűjében, csakhogy ez nem megy olyan könnyedén a számára, lévén a családi kötelékei miatt szoros kapcsolat fűzi a maffiához. Ennek következtében pedig időnként szívességet is kell tennie betegellátás téren.

Berendelve: 13 részre

Várható vetítés: 2012 ősze; hétfőnként 21:00-tól – A Bones vezeti fel.

Kanyecc szerint: Kell a Fox-nak egy új kórházas sorozat. Feltűnt, hogy ha nem rendelt volna be, akkor az ABC uralta volna ezt a közeget, hiszen a Grey’s Anatomy vette át a House veteráni pozícióját, amit előzőleg az NBC-s ER uralt. Kell az utánpótlás. Még látok is benne potenciát. Elég csak rápillantani a készítőkre, majd a színészekre. További kommentár nélkül kiadok neki: 80%-os túlélési esélyt.

tess mondja: Kevin Reilly nagyon bízik a sorozatban, meg is kapta a fall seasonben a Bones felvezetését, de érzésem szerint ez egy kicsit súlytalan lesz. Evidens húzás volt, hogy a House helyét nem szokványos kórház sorozattal pótolják, de egyszerűen nem látom még mindig benne a potenciált. Egyedül Dinner rendezői zsenijében bízhatunk, ami meg mint ismeretes igen csak felemás mérleggel bír. Mindenesetre egy jó nyitány sokat nyomhat rajta, meg a szükség is ugye, így jobbára 75% a túlélési esélye.


free web stats