FOX újoncok (3): Ben & Kate (aka. Ned Fox is My Manny)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 14, 17:07-kor a(z) Upfront 2012: Fox témába.

Előző címei: Ned Fox is My Manny, az előtt pedig: Ben Fox is My Manny.

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Dana Fox (New Girl).

Rendező: Jake Kasdan (New Girl, Freaks & Geeks).

Producerek: Katherine Pope (Terra Nova, Breakout Kings, New Girl, Touch) és Peter Chernin (Terra Nova, Breakout Kings, New Girl, Touch).

Szereplők: Abby Elliott (Saturday Night Live), Austin Stowell (The Secret Life of American Teenager), Dakota Johnson, Echo Kellum, Lucy Punch (Vexed, The Class), Maggie Jones és Nat Faxon (Allen Gregory, The Cleveland Show, Happy Hour, Reno 911!).

Történet: egy aggodalmaskodó, egyedülálló anyukáról (Dakota Johnson) szól, akihez odaköltözik céltalan testvére (Nat Faxon), hogy segítsen a nő lányát felnevelni.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: 2012 ősze; kedd: 20:30-ra – Raising Hope felvezetésével.

Kanyecc szerint: Teljesen jó párosítás lesz a Raising Hope-pal, ami szintén gyermek felnevelésre fókuszál. Így felvezetőjének nézőit át tudja örököltetni, ha ügyesek. A producerek sorában inkább drámákkal foglalkozók, míg a keménymag (az író és a rendező) csak a vígjátékosok? – Elég merész lesz ez így, főleg, hogy alig akad népszerű(bb) színész. Nat Faxon-nak is olyan feje van, hogy megértjük, miért csak szinkronhangként tűnt fel az elmúlt években a Reno 911! után. Beszavazok neki 60%-ot, csak a felvezetés miatt.

tess szerint: Istenem csak add, hogy nem Raising Hope utód legyen! A készítőkben még látok is némi potenciált, ellenben a casting lehetne jobb is. Minden azon áll vagy bukik, hogy milyen lesz a pilot megítélése. Ha a felvezetés rajongói ott maradnak, akkor no para. Részemről óvatos 70% a túlélési esélye meg talán egy “back nine” bekérés.


free web stats