FOX újoncok (4): The Goodwin Games

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 14, 17:27-kor a(z) Upfront 2012: Fox témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom.

Stúdió(k): 20th Century Fox Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Carter Bays (David Letterman-show, How I Met Your Mother), Chris Harris (Stacked, How I Met Your Mother) és Craig Thomas (David Letterman-show, How I Met Your Mother).

Rendező: Peyton Reed (New Girl).

Szereplők: Becki Newton (Ugly Betty, Love bites, How I Met Your Mother), Felisha Terrell (Days of Our Lives), Jake Lacy (Betty with You), Melissa Tang és Scott Foley (Grey’s Anatomy, The Unit, Scrubs, Cougar Town).

Történet: egy nagycsaládos famíliáról szól, ahol az apa úgy dönt, hogy három gyermekére hagyja minden vagyonát (mivel mellesleg gazdagok) akkor, ha minden általa megszabott feltételt teljesítenek. Nem lesz egyszerű!

Berendelve: 13 rész.

Várható vetítés: Mid-season; elvileg: keddre jön!

Kanyecc szerint: Egyedül a sztori miatt fogok beköszönni. A szereplőgárda vásott féle, azaz két nevet – Becki-t és Scott-ot – tudnám kiemelni teljesítményük miatt; a többiek, mint pl.: Melissa Tang csak terjengtek az éterben egy-két vendégszereppel. A készítők sorában viszont három humorban kiemelkedő egyén, így simán kijelenthetjük, hogy családi szitkom ide vagy oda, azért nincs eltemetve a sorozat, még ha a midseason-i időpont eléggé távoli, és tudjuk mik lesznek az odakerült produkcióknak a végeredményei. Túlélési esélye: 40%.

tess szerint: Nocsak, Reilly úgy tűnik idén a New Girl-ön edzett kollektívában látja csak a sitcomos mentsvárat. A készítők közt akad pár, a műfajban edzett szakember, de valahogy számomra mégsem klappol az egész. Synopsis alapján nem győztek meg, ráadásul mid-season, szóval cirka 35-40% a túlélési esélye.


free web stats