FOX újoncok (5): The Mindy Project (aka. It’s Messy)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 14, 18:08-kor a(z) Upfront 2012: Fox témába.

Előző címe: It’s Messy.

Műfaj: Egykamerás sitcom.

Stúdió(k): Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Mindy Kaling (The Office).

Rendező: Charles McDougall (The Office).

Producerek: Howard Klein (The Office, Parks & Recreation, The Starter Wife).

Szereplők: Anna Camp (True Blood, Mad Men, The Good wife), Bill Hader (Saturday Night Live), Chris Messina (Damages), Dana DeLorenzo, Ed Helms (The Office), Ed Weeks (Olivia Lee: Dirty Sexy Funny), Mindy Kaling (The Office), Richard Schiff (House of Lies, Past Life, The Cape, West Wing) és Zoe Jarman (Huge).

Történet: egy fiatal Bridget Jones-stílusú nőről szól (Mindy Kaling), aki mellékesen egy doktor. Az életébe nyerhetünk bepillantást, ami eléggé kacifántos, így néha összejönnek neki a dolgok, legyen az pozitív vagy negatív értelemben.

Berendelve: 13 résszel.

Várható vetítés: 2012 ősze; keddenként 21:30-tól – New Girl felvezetéssel.

Kanyecc szerint: A Fox újra belevág, hátha most sikerül összehoznia keddre egy (komplett) szitkom napot. Tavalyelőtt a Running Wilde, idén a Breaking In bizonyult kevésnek. Csak sikerülni fog. Az alapkoncepció megint csak összeillik a felvezetőjével, hiszen legfőképp a csajokat akarják leültetni. Mindy Kaling kedvenc a The Office-ből, így biztosan ott leszek min. 3 részig. Túlélési esélye viszont roppant kevés: 20%-nál többet nem igazán tudok adni, hiába kedvenc Mindy.

tess szerint: Kései slot, csajos sitcom, nem kéne működnie de úgyis fog. Van egy olyan érzésem, hogy a FOX-nál nem véltelül történtek a párosítások, így szerintem a Mindy akár a szezon nagy meglepetése is lehet. Félreértés ne essék a kasza ott lóg a feje felett, cseppet sem tűnik olyan kommersznek, mint a Ben and Kate, de talán pont emiatt lesz sikeres. Ha New Girl-nek bejött, akkor ennek is bejöhet. 85% a túlélési esélye, de a teljes évadra nem tenném a fejem, pedig érzem, hogy meglesz.


free web stats