ABC újoncok (1): The Neighbors

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 19:07-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Dan Fogelman (Cars, Tangled and Crazy, Stupid, Love).

Rendező: Chris Koch (My name is Ears, Scrubs, Modern Family, Traffic Light).

Producerek: Aaron Kaplan és Jeff Morton (The Winner, Miss/Guided, Modern Family, Don’t Trust the B–-in Apart. 23).

Szereplők: Clara Mamet, Ian Patrick, Isabella Cramp, Jami Gertz (Still Standing, Entourage), Lenny Venito (The Sopranos, Lights Out, The Knights of Prosperity), Max Charles, Simon Templeman (Just Shoot Me!), Tim Jo (Glory Daze) és Toks Olagundoye.

Vendég- és visszatérő szereplők: Mitch Rouse (Reno 911!, According to Jim) és Doug Jones, valamint: Bruce Green és Mary K. DeVault.

Történet: egy család áll a középpontjában, akik egy New Jersey-i lakóparkba költöznek, ahol rá kell döbbenniük, hogy a szomszédságukban emberbőrbe öltözött idegenlények laknak/élnek.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: 2012 ősze; szerdánként: 21:30-tól – Modern Family vezeti fel.

Kanyecc szerint: Jó felvezetést kapott. Nincs mese, ebből bármi lehet. A készítők sorában csupa szitkomarc, így sajnos eléggé kétesélyes a felállás. Hogyan is akarják megmutatni az idegeneket? Előveszik a V-ben látott jelmezeket? Ez fog gondolkoztatni addig, míg nem kapok választ. Maximum 30%-ot látok benne.

tess szerint: Az alapötlet ígéretes, de egyben gagyi is. A készítőkben sem bízom annyira, ellenben az ABC lát benne fantáziát, hisz mégis csak a Modern Family vezeti fel. Nem másért csak ezért van némi esélye, így olyan 45%-ra tippelném a túlélési esélyét bár ha azt vesszük, hogy idén is túlélt mindenki a Modern Family mögött…

FERCSA mondja: Atya-Gatya ez valami borzalom :D Iszonyat gagyi, csak rá kell nézni a díszletekre. Csak akkor maradhat életbe, ha a forgatókönyvírók tényleg odateszik magukat. Mivel a Modern Family után jön kap 25%-ot. Apropó kis Suburgatory feelingem van..


free web stats