ABC újoncok (2): Malibu Country

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 19:37-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Többkamerás sitcom.

Stúdió(k): ABC Studios.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Kevin Abbott (Reba, My Name is Earl, Last Man Standing, Two and a Half Men, Roseanne).

Rendező: John Pasquin (Rules of Engagement, Better with You, Last Man Standing).

Producerek: Dave Stewart, Michael Hanel (War at Home, Rita Rocks, Reba, The Exes), Mindy Schultheis (War at Home, Rita Rocks, Reba, The Exes), Narvel Blackstock, Pam Williams és Reba McEntire (Reba)

Szereplők: Reba McEntire (Reba, Tremors), Sara Rue (Rules of Engagement, Less Than Perfect), Justin Prentice, Juliette Angelo, Jai Rodriguez (Bones, How I Met Your Mother – vendégszerepben!) és Lily Tomlin (Eastbound and Down, Damages, Desperate Housewives, West Wing, Nine to Five, All of Me, Nashville).

Történet: egy nő áll a középpontjában, akit megcsal egykori rocksztár férje, tetejében még a pénzüket is elveszti. Miután a válás megtörténik családjával – 3 gyerekével – Nashville-ből Malibu-ba költözik, ahol próbál új életet kezdeni, illetve felfuttatni énekes pályafutását.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: 2012 novemberétől; péntekenként: 20:30-tól – Last Man Standing fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Úgy néz ki, hogy az ABC már nem tud mit kezdeni a sok szitkomjával. Szerdán van egy komplett nap, kedden egy feles, melynek a másik felét tulajdonképpen átrakják péntekre, amolyan teszt verzsönre. Erre befizetek. Ha összejönne nekik, már pedig a Last Man Standing miatt nehéz bejósolni előre a bukást, akkor tévés történelmet írhatnának. A Reba-ék fognak visszatérni, hiszen nemcsak a szereplők sorában, de a készítők között is többük felbukkan. Kb. olyan 40%-os túlélési esélyt adok nekik.

tess szerint: Hát ez így igen csak D.O.A.-nak tűnik. Egyrészről ugye multi-cam, másrészről meg a pénteki vágóhídon megy majd. El nem tudom képzelni, hogy ilyen stábbal és synopsissal túlélje, de ahogy bejött a Last Man Standing-nek úgy bejöhet a Malibu Country-nak is.

FERCSA mondja: Az a szitu, hogy úgyan azt érzem, mint az előzőnél, mintha majmolná a Last Man Standinget.. Ott is adott a két öreg Mike és Ed az ezeréves poénjaikkal, ami mellesleg az egyik kedvenc sorozatom lett, de visszatérve itt még megspéklik egy kis county fűsszerrel.  Ergó rókabőr, ha előbb 25%-öt adtam ez se kap többet. Upsz és úgye LMS-ben ott van Tim Allen, mint vezérhangya, itt??


free web stats