ABC újoncok (3): How to Live With Your Parents (for the Rest of Your Life)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 20:09-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Claudia Lonow (War at Home, Just Shoot Me, Accidentally on Purpose, Friends with Benefits).

Rendező: Julie Anne Robinson (Grey’s Anatomy, Weeds).

Producerek: Brian Grazer (Parenthood, Friends with Benefits, Lie to Me, Friday Night Lights) és Francie Calfo (Scoundrels, The Playboy Club).

Szereplők: Sarah Chalke (Mad Love, Scrubs), Jon Dore, Rachel Eggleston, Brad Garrett (Everybody Loves Raymond, ‘Til Death), Orlando Jones (Rules of Engagement), Elizabeth Perkins (Weeds) és Rebecca Delgado Smith.

Történet: középpontjában Polly, egy elvált szingli anyuka, aki visszaköltözik excentrikus szüleihez, akik szó szerint tele vannak élettel, melynek hatására a határaik is eléggé kitágulnak. Nyitott lesz új dolgokra, és más egyébre…

Berendelve: N/a.

Várható vetítés: 2013 januárja; elvileg keddenként: 20:00-kor

Kanyecc szerint: Az évek múlásával megtanultam, hogy a midseason-ben indított újoncok sorban halasztódnak, és törlődnek. Elenyésző az a százalék, ami túlél. A Cougar Town-ból kiindulva a HtLwYP-nek lehet esélye, dehogy minek kellett ilyen hosszú cím… még a veszte is lehet, hiába tették a ftRoYL második felét zárójelbe, ergo vágták le. Sarah Chalke miatt beköszönök, egyik kedvenc színésznőm. Scrubs-ban szerettem, így adok neki minimális 40%-nyi esélyt.

tess szerint: A cím egyszerűen botrányos, ellenben Chalke és Perkins nagy nevettetők a szakmában, szóval lehet létjogosultságuk. Azonban mégis csak mid-season program lett, ami annyira nem jó, főleg nem az ABC-nél. Jelen állás szerint 60% túlélési esélyt szavazok neki, de az első előzetesek még könnyedén javíthatnak ezen.

FERCSA mondja: A fater és muter már bizonyított és ugye ott van Sarah is akiért jópáran odavannak. Egy valami aggaszt csak, hogy mid-season ezért 66%.


free web stats