ABC újoncok (4): The Family Tools (aka. White Van Man)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 20:37-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Előző címe: White Van Man.

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · ITV Studios · The Mark Gordon Company.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Adrian Poynton (White Van Man UK) és Bobby Bowman (My Name is Earl, Raising Hope)

Rendező: Michael Fresco (Suburgatory, Raising Hope, Better Off Ted, My Name Is Earl, Northern Exposure, St. Elsewhere)

Producerek: Bobby Bowman, Mark Gordon (Grey’s Anatomy, Criminal Minds), Andrea Shay (It Takes a Village, Virtual Virgin) és Paul Buccieri (Prime Suspect)

Szereplők: Kyle Bornheimer (Bachelorette, Romantically Challenged, Perfect Couples), J.K. Simmons (Ultimate Spiderman, Generator Rex, The Closer), Edi Gathegi (X Men: First Class), Johnny Pemberton (21 Jump Street, Aim High), Danielle Nicolet (X Men TV Series) és Leah Remini (In the Motherhood, King of Queens).

Történet: alapjául egy brit sorozat szolgált. A történetben egy férfi kap helyet, aki kénytelen otthagyni jelenlegi munkakörét, hogy átvegye apja családi ezermester vállalkozását.

Berendelve: N/a.

Várható vetítés: 2013 januárjában; keddenként: 20:30-tól – A How to Live with Your Parents (for the Rest of Your Life) felvezetésével.

Kanyecc szerint: Jót sejtet a tény maga, hogy meglévő sorozatból akarnak építkezni, hiszen a britek már 2 évad lement 6+6-os felállásban, illetve a jenki változatban is jelen lesz: Adrian Poynton, azaz az ötletgazda. A hosszú című HtLwYPftRoYL-ot kapta felvezetőnek. Januárban egyébként a kedd teljesen átalakul szitkomblokká. Mármint 20:00 és 22:00 között (22 óra után nincs értelme), azaz az NBC lehet számára a legnagyobb rivális. Szerintem jó poénokkal megveszik az embereket, így a legvártabb újonc szitkomok között tartom számon. Minimum 65% túlélési esélyt adok neki.

tess szerint: Roppant kemény produceri háttérrel induló sitcom, szóval még akármi is lehet. Mindenesetre Mark Gordon és Michael Fresco neve garancia lehet a sikerre még ha nem is látszik elsőre. Viszont jelen állás szerint elgondolni sem tudom, miként muzsikálna a dolog a képernyőn, így 50% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Sok feldolgozást láttunk már, volt köztük bukta és volt köztük ami bejött. Az előzetes engem nem vett meg viszont a háttere elég erős, viszont ha hozzávesszük a mid-season-ös időzitést.. 33%.


free web stats