ABC újoncok (5): Last Resort

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 21:14-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): MiddKid Productions · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Hawaii.

Író: Shawn Ryan (The Shield, The Unit, The Chicago Code) és Karl Gajdusek (Dead Like Me).

Rendező: Martin Campbell.

Producerek: Marney Hockman (Terriers, The Chicago Code).

Szereplők: Andre Braugher (Men of a Certain Age), Scott Speedman (The Vow), Daisy Betts (Sea Patrol), Dichen Lachman (Being Human), Daniel Lissing (Crownies), Sahr Ngaujah (House of Payne), Camille de Pazzis, Autumn Reeser (Hawaii Five-O, No Ordinary Family) és Jessy Schram (Falling Skies, Once Upon a Time).

Visszatérő szereplő: Robert Patrick (The Gangster Squad).

Történet: a közeljövőben játszódna, amikor Amerika feldarabolódott (?). A célkereszt alatt egy atom-tengeralattjáró legénysége állna, akik megtagadtak egyszer egy parancsot, ezért vadásznak rájuk, de mivel sikerült „semleges területre” érniük, megalapítják a saját „atomhatalmukat”. – Az ötlet már tavalyi idényben is létezett.

Berendelve: 13 rész.

Várható vetítés: 2012 ősze; csütörtökönként: 20:00-kor

Kanyecc szerint: Dráma, amit az előző idényben már berendeltek pilotnak, csak megakadtak vele. Lényegében két évadot kellett rá várnunk, hogy ki alakuljon a molekula. Shawn Ryan-nel és Karl Gajdusek-kel az élen! Nincs mitől tartanunk, azaz van: attól bizonyos szappanszerű eldrámázástól, ami az ABC drámáit illeti manapság. Tippemre megéri a back nine berendelését, viszont a 2. évados egy másik nekifutás lesz. Előjáróban adok neki: 50%-nyi esélyt, mert hiába jó a felhozatal, mégsem érzem erősnek vagy elégnek!

tess szerint: Ha mondjuk a 21 órás sávba érkezne Shawn Ryan sorozata némi felvezetéssel akkor azt mondanám 100% a túlélése, de így csak 90%. Ígéretesnek tűnik meg minden, de láttunk már hasonlót bukni az ABC-nél, pluszban Ryan mérlege sem makulátlan mostanság. Én ettől függetlenül azt mondom 90% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Az eleje kicsit gagyin indult, de utááána wáááh megvett kilóra, összeesküvéselmélet(The Event), eldugott kis sziget (Lost), Autumn Reeser(OC), Robert Patrick(X-files, T2). Enyhe Missing, River érzésem van, hogy valami egy évados cucc lesz, de egy biztos, ha kaszálják is, én nézni fogom, mint az említett kettőst.. 100%


free web stats