ABC újoncok (7): Red Widow (a.k.a. Penoza)

 
Beküldte: tess 2012 May 15, 22:02-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios, Enedemol

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Melissa Rosenberg (Dexter, Birds of Prey, Twilight filmek)

Rendező: Mark Pellington (Cold Case)

Producerek: Melissa Rosenberg (Dexter, Birds of Prey, Twilight filmek), Alona Aranya, Howard Klein (Parks and Recreation, The Office, Carnivale), Tim Iacofano (Haunted, 24, The Kill Point)

Szereplők: Radha Mitchell (Silent Hill), Lee Tergesen (Rhe River, Army Wives, Wanted), Luke Goss (Hellboy2, Blade 2), Rade Sherbedzija (Fallen, 24), Wil Traval (Underbelly), Jaime Ray Newman (Eureka, Drop Dead Diva, Eastwick), Sterling Beaumon (Lost), Jakob Salvati, Erin Moriarty, Mido Hamada (Terra Nova, 24)

Történet: egy holland sorozat a Penoza szolgáltatta az alapot, amiben egy nő miután férjét brutálisan meggyilkolták átveszi annak helyét a  helyi alvilág vezetésében. Teszi mindezt a családja biztonsága érdekében, no meg persze a bosszú miatt is.

Berendelve: 8 részre

Várható premier: Mid-season.

Kanyecc szerint: Alap dráma lesz, és tulajdonképp nem is bánom, hogy csak midseason-ben érkezik, mert ez így van jól. Manapság egyre több európai produkciót dolgoznak fel, gondoljunk csak a dán The Killing-re, vagy a svéd The Wallander-re. A hollandok a The Voice-szal hívták fel magukra a figyelmet, ami siker lett. Miről is beszélünk akkor? Látatlanban, úgy hogy rá se vetek a készítőkre és a szereplőkre megadom neki a 90%-ot.

tess szerint:  Rosenberg miatt látok benne potenciát, viszont igen csak kísérleti projektnek tűnik, akár csak a Missing vagy a The River idén. A mid-season és a 8 részes bekérés sok jóra nem enged következtetni, akárcsak a pocsék casting, ellenben pont az egyedisége és az alacsony epizód szám miatt akár végig is mehet. 70% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Revenge szagot szimatolok :D Az előzetes itt is megvett, kiváncsi leszek rá, mid-season miatt szintén 66%.


free web stats