ABC újoncok (8): Zero Hour

 
Beküldte: tess 2012 May 15, 22:32-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios

Forgatási helyszín: Montreal

Író: Paul Scheuring (Prison Break)

Rendező: Pierre Morel (Taken)

Producerek: Paul Scheuring (Prison Break), Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Salt), Dan McDermott (Cake Boss), Ken Topolsky (3 lbs,Party of Five, Kidnapped)

Szereplők: Anthony Edwards (ER), Michael Nyqvist (Millenium), Carmen Ejogo (Chaos, Kidnapped), Scott Michael Foster (Californication, The River, Greek), Addison Timlin (3 lbs, Californication),

Történet: a középpontjában egy férfi áll, aki 20 éven keresztül kiröhögte az összeesküvés elméleteket, míg egy magazin főszerkesztője volt, de hirtelenjében – szerencsétlenségére – pont belekeveredik egy ilyenbe, így lesz neki fejfájása, mivel időközben a saját személyazonossága is megkérdőjeleződik.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Mid-season.

Kanyecc szerint: Ez jó lesz. Messziről virít róla, hogy egy high-concept műfajjal állunk szembe, amik manapság egy évadosak. Egyszer csak megtörik a jég, és akkor valaki büszkén kihúzhatja magát. Örülnék, ha a Zero Hour-nél történne mindez, mert a történet korrekt, ahogy Pierre Morel jelenléte is a készítők sorában. Emlékeztek a Taken-re? Hát ki ne emlékezne rá, max. akinél kimaradt! 90%-ot megkapja tőlem is!

tess szerint: Ilyen készítői kollektívával randa nagy zakó lenne a bukás. Ennek a sorozatnak egyszerűen ütnie kell, elvégre mégis csak a high-concept műfaj egyik megreformálója ül az írói székben. Sajnos a műfaj miatt az ABC csak mid-seasonben teszi képernyőre, de ha nem vesznek vissza addig a berendelésből azt mondom 90% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Ez a nácis téma mostanában nagyon fellángolt.. A remek szereplőbagázs miatt és a videó miatt eléggé várós, csak iszonyat kár a mid-season miatt.. így 75%.


free web stats