Welcome to The Captain – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2008 February 14, 21:17-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Pilot témába.

thecaptain_101.jpg
Premier:
2008/2/4
Írta: John Hamburg
Rendezte: John Hamburg

Josh Flugs filmes karrierje kezd leáldozni, de barátja Marty hatására mégsem költözik el. Helyette inkább lakóhelyet vált és bekltözik Hoolywood egykoron híres szállójába az El Capitano-ba. A lakók persze nyomban rávetik magukat a friss húsra, akinek mindenképpen boldogulnia kell az új közegben…

Megjegyzés: Hát komolyan hova süllyed a világ emberek! Kanyecc rámparancsolt, hogy nézzek Pilot-ot mert nagy a lemaradás, így hozzám vágta a The Captain-t. Pedig tudja, hogy rühellem a sitcom-okat. És mi ebben a poén? Hát csak annyi, hogy voltam olyan barom és megnéztem!

A sorozat valami John Hamburg nevű fazon fejéből pattant ki, aki olyan ismeretlen számomra, mint a kínai konyha. A CBS persze volt olyan barom és adott neki egy esélyt, így már 2007 júniusában megadták a zöld utat. Normálisak? Nem hiszem el, hogy nem találtak volna jobb alapkoncepciót. Bár olcsóbbat tuti nem, mivel szinte fillérekből készült. A stáb nem nagy eresztés és hát a színészek sem. Egyedül a recis Jézus meg az öreg pali az, akinek van valami arca. A többiek viszont siralmasak. Sőt egyenesen gyalázatosak!

A másik nagy poén pedig az, hogy nincs poén. Értitek sitcom akarna lenni, de még kínomba röhögés sem volt. Egyszerűen a poén fogalma, mint olyan ismeretlen a készítőknek. Leginkább egy igen rendesen félreszabott Kitchen Confidential-ra hasonlít, a „drámai vonala” miatt. Ellenben a Kitchen Confidential-nál a kevés poén mind célba ért és a szereplők is jobbak voltak. Ez amolyan dobjunk össze valami szart a sztrájk alatt sorozat. Tuti cancel, de azért berendeltek belőle 6 részt. Na így is ki lehet baszni egy valag pénzt az ablakon. Még szerencse, hogy nem kapott marketinges támogatást, akkor ugyanis tényleg komoly problémái lehetnének pár embernek.

Verdictnek pedig jöjjenek a nyers tények. Ez egy szar, aki meg megnézi az barom! De ha megéli a 6 részt én istenbizony ledarálom, de csak szigorúan belepörgetős módszerrel.

This entry has a rating of 0

free web stats