Save Cavemen-kampány

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 14, 21:18-kor a(z) Hírek témába.

savecaveman.jpgA nap fénypontja. Mehetne az év hírének. Nem akarok túlzottan lehúzónak tűnni, de nagyon az leszek. A hír még nem itt kezdődik, hanem ott, hogy az elvetemült rajongók – mármint a Cavemen fanok – az ABC hajjal bombázzák. Ennél viccesebb hírt még életemben nem olvastam. Ezek nem tudják, hogy mekkora értéke van a hajnak! (Hát nagyobb egy Cavemen-nél.) Legjobban erről tess tudna beszélni, aki anno rasztás volt – most nem az, de hamarosan ismét az lesz (elméletileg, és ha jól tudom) – mivel vastag raszta kincseiért 80e-t akartak adni a fodrászdában. (Nem semmi összeg, én sem hittem el, de ez megtörtént.)

A lényeg, hogy nekem a sorozattal akkor volt valami közöm, amikor meglestem a nyáron kiszivárgott un-aired pilot részt, amit a földig lehúztam, mert megérdemelte. De még mennyire! Nem is értettem, hogyan kapta meg a berendelést. Egy nagy rejtély volt előttem. Mivel mindenki szidta, mekkora szar: átírták a forgatókönyvet, de ez sem hozott nagyobb sikert. A múlt árnyéka visszaütött, mi meg örültünk, hogy van isten. Nem kedvencünk közül törölnek, hanem inkább egy olyant, aki megérdemli. Bárki, bármit mond: MEGÉRDEMELTE! Sok reményt nem fűzök a visszahozására, de legalább a készítők tudhatják, hogy nézte valaki, koncepciójukat.

Persze mi nem leszünk semmi jónak elrontója! Aki fel akarja ajánlani értékes hajkincseit egy veszett ügy érdekébe, annak nincs más dolga, mint tollat ragadni, a borítékon a lenti címre megcímezni és küldenki adomány gyanánt hajat!

Stephen McPherson
ABC Studios
4151 Prospect Ave.
Hollywood, CA 90027


free web stats