The CW újoncok (1): Beauty and the Beast

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 17, 19:45-kor a(z) Upfront 2012: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): CBS Television Studios · Ostar Productions · Witt-Thomas Productions.

Írók: Sherri Cooper (Brothers & Sisters, Everwood) és Jennifer Levin (Brothers & Sisters, Without a Trace, Felicity).

Rendező: Gary Fleder (Life Unexpected, October Road).

Producerek: Bill Haber (Nightmares & Dreamscapes, Rizzoli & Isles), C. Anthony Thomas, Paul Junger Witt és Ron Koslow (Beauty & the Beast ’87, Moonlight).

Szereplők: Austin Basis (Life Unexpected, Ghostfacers), Brian White (Men of a Certain Age, 9ine, The Shield), Jay Ryan (Go Girls, Offspring, Sea Patrol, Neighbours), Kristin Kreuk (Smallville), Max Brown (The Tudors, MI-5), Nicole Gale Anderson (JONAS, Make It or Break It) és Nina Lisandrello.

Történet: A CW feldolgozta a CBS-es klasszikus Beauty and the Beast című sorozatot, ami 1980-as években volt terítéken. Az egésznek magyarán adtak egy modern kori kivitelezést. Azaz jön a klasszikus Szépség és a Szörnyetek remake. Kell ezt ragozni?

Berendelve: 13 rész.

Várható premier: 2012 ősze; csütörtökönként: 21 órától – A The Vampire Diaries fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: A Once Upon a Time óta úgy vagyok ezzel a műfajjal, hogy jöhet. A készítők sorában csupa Brothers & Sisters alkotó. Ha pályamunkájukat vesszük alapul, akkor jó esélyekkel indul. Másrészről, megkapta a The Vampire Diaries felvezetését, ami a csatorna jelenlegi legnézettebb sorozata, még az ANTM-t is maga mögött tudja. Annyi biztos, hogy a misztikus csütörtök este továbbra is marad. 60%-nál többet nem adok neki, mivel a The Secret Circle is elvérzett, holott igazán kaphatott volna egy 2. évados esélyt.

tess szerint: Alapból azt mondanám, hogy D.O.A., de tutira nem az lesz, már csak azért sem, mert elvégre a csatorna legerősebb sorozatát kapta felvezetés gyanánt. Arról nem is beszélve, hogy a CW azért kevés dologhoz ért, de a modern tálaláshoz azért elég rendesen. Mivel sok választási alternatívája nincs a csatornának, így 80% a túlélési esélye, magyarán 22 részes sorozat már biztosan lesz belőle.


free web stats