The CW újoncok (2): Arrow

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 17, 20:00-kor a(z) Upfront 2012: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): Berlanti Television · DC Comics · Warner Bros. Television.

Írók: Greg Berlanti (Green Lantern, Brothers & Sisters), Marc Guggenheim (FlashForward, Eli Stone) és Andrew Kreisberg (Warehouse 13, The Vampire Diaries).

Rendező: David Nutter (Smallville, Supernatural, Game of Thrones).

Producerek: Melissa Kellner Berman (Eli Stone, Dirty Sexy Money).

Szereplők: Colin Donnell (Pan Am), Colin Salmon (Hex, Strick Back, Single Ladies), David Ramsey (Blue Bloods, Outlaw, Dexter, Wildfire), Jamey Sheridan (Homeland, Trauma), Katie Cassidy (Gossip Girl, Harper’s Island, Supernatural, Melrose Place), Paul Blackthorne (Big Shots, Lipstick Jungle, The Gates, The River), Stephen Amell (Hung, Private Practice, Heartland), Susanna Thompson (The Book of Daniel, Kings) és Willa Holland (The OC, Gossip Girl).

Történet: A népszerű DC-képregény adja az alapötletet a The CW legújabb pilotötletének, amelynek főhőse a Zöld Íjász lesz, illetve annak normál életbeli alteregója lesz. Egyelőre csak ennyi lehet róla tudni, illetve hogy nem a Smallville-es Íjász lesz az alap.

Berendelve: 13 rész.

Várható premier: 2012 ősze; szerdánként: 20:00-tól.

Kanyecc szerint: A CW felhagyott a szerdai blokkjával? Elpakolta péntekre az America’s Next Top Model-t, hogy helyet adjon az Arrow-nak (és a Supernatural-nak). Ez most vagy bejön nekik, vagy nagyot buknak. Az elgondolás egyébként adja magát. Ott lesz a legvártabb CW-s újoncok között, mert nemcsak a szereplőgárda a kemény, hanem a stúdiók is. Warner és a DC Comics találkozása mindig jót sejtet. Részemről 80%-os várós faktorja.

tess szerint: Berlanti és Guggenheim írja, míg Nutter rendezi és természetesen képregény adaptáció, naná hogy 100% a túlélési esélye. Sőt, tutira az elsők közt lesz a “back nine” berendelésben is.


free web stats