The CW újoncok (3): Emily Owens, M.D. (aka. First Cut)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 17, 20:15-kor a(z) Upfront 2012: The CW témába.

Előző címe: First Cut

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): CBS Television Studios.

Író: Jennie Snyder Urman (90210, Lipstick Jungle).

Rendező: Bharat Nalluri (Tsunami).

Producerek: Dan Jinks (Pushing Daisies, Milk).

Szereplők: Aja Naomi King, Jack Coleman (The Office, The Vampire Dairies, Heroes), Justin Hartley (Smallville), Kelly McCreary (White Collar), Mamie Gummer (Off the Map), Michael Rady (Melrose Place, Swingtown) és Necar Zadegan (24, The Event).

Történet: egy fiatal orvos áll a középpontjában, aki azt tapasztalja, hogy valójában a kórház, ahol dolgozik olyan, mint egy középiskola. (Eléggé komikus, néha fejetlen.)

Berendelve: 13 részre.

Várható premier: 2012 ősze; 21 órakor – A Hart of Dixie felvezetésével.

Kanyecc szerint: A The CW második olyan próbálkozása, amiből bármi lehet, hiszen mindenhol kiemelték az Emily Owens, MD előnyei között, hogy tartalmazni fog komikus elemeket, és mivel egy darab szitkomjuk sincs, így valahol ez lehet egy tesztféleség is, ha bejön, akkor akár be is rendelhetnek – hosszú idő után újra – egyet vagy kettőt. A Hart of Dixie-vel való párosítás tagadhatatlanul jó ötlet, a történet snassznak fest, de azok szoktak leginkább meglepni. Hát erre kíváncsi leszek, de csak 40%-nyi túlélési esélyt kap részemről.

tess szerint: Az igazat megvallva nem tudom hova tenni a produkciót, valahogy nem illeszkedik bele a CW profiljába, de aztán persze kitudja. Mindenesetre a majdnem “tematikus” este akár még életképesnek is bizonyulhat, egy éve a Hart of Dixie-ben sem feltétlenül bíztam, éppen ezért óvatos 60% a túlélési esélye.


free web stats