The CW újoncok (5): Cult

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 17, 20:45-kor a(z) Upfront 2012: The CW témába.

 

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): Fake Empire · Warner Bros. Television.

Író: Rockne S. O’Bannon (Farscape, V).

Rendező: Jason Ensler (Franklin & Bash, Hart of Dixie).

Producerek: Josh Schwartz (Chuck, Gossip Girl), Stephanie Savage (Hart of Dixie, Gossip Girl) és Len Goldstein (Hart of Dixie).

Szereplők: Andrew Leeds (Dirt), Matt Davis (The Vampire Diaries), Jessica Lucas (Melrose Place, Cloverfield), Alona Tal (Supernatural, The Killing) és Robert Knepper (Prison Break, Shameless).

Történet: az ötlet nem mai, mivel 2005-ben álltak elő vele elsőkörben, de akkor két testvér állt a középpontban. Az új koncepcióban: egy tévés asszisztensnőről szól, aki pár sztár eltűnése után összeáll egy bloggerrel, hogy aztán nyomozásba kezdjenek.

Berendelve: 13 részre.

Várható premier: 2013 tavasza | Mid-season.

Kanyecc szerint: Nyugodt szívvel kihangsúlyozhatjuk, hogy a The CW is kezd nyitni a nyomozós sorozatok felé. Az, hogy 2005-ben fogant meg az ötlet, és csak most sikerült sorozattá érni kicsit riogató. Ezzel szemben megy az a tény, hogy a szereplőgárdában helyet kapott: Robert Knepper, akit a Prison Break-ben megszerettünk. A premierje távoli, ezért nehéz bármit mondani/írni róla. Nem lesz könnyű sorsa, ezért is adok neki csak 30% esélyt a túlélésre.

tess szerint: Mivel mid-season és csökkentett epizódszám, így esélyes az életben maradásra, már csak Robert Knepper miatt is. Azonban valahogy nem látom benne azt a fene nagy potenciált, sőt valójában a helyét sem tudnám belőni, annyira műfajidegen szerintem a csatornán. Óvatos 40% a túlélési esélye.


free web stats