The CW újoncok (4): The Carrie Diaries

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 17, 20:30-kor a(z) Upfront 2012: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): Fake Empire · Warner Bros. Television.

Írók: Amy B. Harris (Sex and the City, Gossip Girl) és Candace Bushnell (BOOK/EP)

Rendező: Miguel Arteta (Englightened, Cedar Rapids).

Producerek: Josh Schwartz (Hart of Dixie, Gossip Girl), Stephanie Savage (Hart of Dixie, Gossip Girl) és Len Goldstein (Hart of Dixie).

Szereplők: AnnaSophia Robb (Soul Surfer), Austin Butler (Switched at Birth, Life Unexpected), Ellen Wong (Scott Pilgrim vs. the World, Combat Hospital); Katie Findlay (The Killing, SGU Stargate Universe), Stefania Owen (Running Wilde, The Lovely Bones), Brendan Dooling (An Elf’s Story: The Elf on the Shelf), Chloe Bridges (90210), Freema Agyeman (Doctor Who, Law & Order: UK) és Matt Letscher (Brothers & Sisters, Entourage).

Történet: alapját Candace Bushnell azonos című regénye adja. A sztorit a Sex & the City előzménysorozataként is emlegetik, mivel a sorozat Caddie Bradshaw-nak a középiskolás, manhattan-i éveiről fog szólni.

Berendelve: 13 rész.

Várható premier: 2013 januárja, hétfőnként: 21:00-ás kezésssel | Mid-season.

Kanyecc szerint: Hétfő estére pakolták be a The Carrie Diaries-t, ami a számára a legjobb hely. Ezzel a The CW már szerzett tőlem egy jó pontot. Aztán ott van az erősnek mondható szereplőgárda, illetve a rengeteg ex-CW sorozatos színész és színésznő. Mellesleg könyv alapokon nyugszik az egész. Ha ezt elb*szák, akkor csak gratulálni tudok hozzá. Nem várós annyira részemről, viszont a legnagyobb eséllyel indulhat a 2013/14-es berendeléséért. 90% körül a túlélési esélye.

tess szerint: A Gossip Girl alkotói jegyzik, akik meg mint ismeretes értenek a tinik nyelvén, szóval nagy probléma nem lehet. A time slot is korrekt, az alapot meg mondhatni egy popkultúrális ikon adja, ezek után 90% a túlélési esélye.


free web stats