2012/13-as őszi műsorrend: hétfő és kedd

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 24, 18:20-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Hírek témába.

Lezajlott a 2012-es Upfronts. A csatornák bejelentettek mindent, amit be kellett. Egyedül csak a premier időpontokat nem, de azt ilyenkor nem is szokták. Az elkövetkezendő napokban végig mennénk a műsorrendeken. Hol, mi változott. Ez egy kulcsfontosságú dolog, hiszen már előre meg lehet állapítani, hogy mely újoncoknak lesz nehezebb dolga, illetve melyeknek könnyebb. Kezdésképp a hétfővel és a keddel startolnánk, viszont előbb némi jelmagyarázat:

Sárga = Nincs változás
Piros = Új timeslot
Zöld = Újonc

Voltak csatornák, amik ragaszkodtak a bevált szokásokhoz. Ilyen hétfőn az ABC, ami semmit se változtatott. Ugyanúgy hozza a DwtS-Castle duót. Az NBC se, hiszen a The Voice fix volt, a törölt újonc helyére pedig másnak kell jönnie. A The CW, ha teljesen nem is, de átvariálta a műsorrendjét. Keddről átjött a 90210, ami a Gossip Girlt vezeti fel, ami eddig 20:00-kor futott. A Fox se változtatott. A CBS csak annyit, hogy a 2 Broke Girls-t átrakta 20:30-ról 21:00-ra, hogy a Parents-nek legyen jó felvezetése.

A szokások rabjául esett a CBS kedd este, hiszen az NCIS-franchise maradt a seggén, míg a Vegas megkapta a 22 órás blokkot. Az ABC teljesen új struktúrát alakított azáltal, hogy reality-vel vezeti fel a szitkomjait, míg a napját drámával zárja. A Fox igazából nem állt elő új ötlettel, mert maradt a keddi vígjátékblokk, csak épp módosításokkal és két újonccal. A The CW alakított, a Hart of Dixie mellé rakott egy újoncot. Szerintünk pont jót!


free web stats