CSI: Miami – 5.03 – Death Pool 100

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 18, 12:11-kor a(z) CSI: Miami témába.

csimiami_503.jpg
Premier:
2006/10/02
Írta: Ann Donahue, Elizabeth Devine
Rendezte: Sam Hill

Horatio-ékat egy nagy, milliomos banzájra hajtják ki, ahol egy rablást követően két gyilkosság is történik, azonban nyomozóink szerint: nem függ a kettő össze. Az egyik lehetséges elkövetőt, hamar beazonosítják fegyvergolyója alapján. Ez a nyom, azonban csak félig rossz, mivel fegyverét ellopták, azonban a meggyilkolt hírességre egy Haláltotólista keretein belül fogadás történt…

Megjegyzés: Erősebb, mint hittem volna. Az eleje, amolyan McG-sre sikeredett. Faya, nigger-fehér buli, ahol a gyémánt nem utolsó dolog. És persze jönnek a gyémánt tolvajok, akik nem kímélnek senkit és semmit. Várható, bár azt csodáltam, hogy egy ilyen bulit ketten könnyedén kirabolnak, valamint senkinél sincs fegyver. Felettébb érdekesnek véltem, és ahogy történtek a fejlemények, a végére beigazolódott, mivel állunk szemben.

Ebben a részben Horatio-ék két legyet ütöttek egy csapásra. Elsőként leleplezték a gyémántcsalókat, akik csak erős üveggel próbálták kicsalni a gazdagabb vendégek értékes drágaköveit, valamint kiiktattak egy offshore céget, akinél a különböző sztárok halálozására is lehetett fogadni. Így első hallásra utóbbi elég morbidnak tűnik, pedig ha jobban bele gondolunk: eléggé hétköznapi dologról van szó. Pl.: ott van egy sztár tudjuk, hogy rákja van és meg fog halni. Tudta nélkül fogadhatunk halálára, mivel nem hozzánk való, lehet utáljuk is, így lelkiismeret furdalás nélkül gazdagodhatunk meg.

Horatio egy érdekes fazon. Nekem nagyon nem tetszik, sőt annál jobban, mert csak gondolkodásával erősíti a csapatot, ami kissé beképzelté teszi szemem világában. Se baj, az eleje kiváló lett. Mr. Iceman karaktere bejött, bár nagyon kiszámítható ez a rész.

Tracklist:
Chingy – Dem Jeans
Transatlanticism – Death Cab for Cutie

This entry has a rating of 3.5

free web stats