Utolsó évadját várjuk a Spartacus-nak

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 4, 16:32-kor a(z) Canceled/Ended: 2011/12,Hírek,Vizuális egyveleg témába.

Csak kérnem kellett (?), és megkaptuk a válaszokat.  A Starz hivatalosan bejelentette, hogy „War of the Damned” alcímre fog hallgatni a Spartacus 3. évadja. Ezt is megtudtuk, viszont vele egy időben érkezett az a hír is, miszerint ez lesz utolsó felvonás belőle, holott Steve DeKnight előzőleg még azt nyilatkozta, hogy minimum 5 évadnyi sztorit elénk fog tálalni.

Ez így valljuk be eléggé megdöbbentő, de folytatnám az okokkal! Steven S. DeKinght, a sorozat alkotója és producere elmondta, hogy az ítéletet nagyon nehezen hozták meg, de szükségszerű volt. Hiába volt úgy a kezdetekbe, hogy 5-7 évadnyi sztori is bennük van, időközben előjött a gyakori kaszák/befejezések egyik fő oka: a kreatív ok. Chris Albrecht, a csatorna programigazgatója szerint: a legjobb módja annak, hogy megőrizzék a sorozat integritását, valamint minőségét. Nehéz belekötni szavukba, mert tulajdonképp jól döntöttek, ha ennyire süllyedőnek vélték a hajót, csak hát olyan hirtelen jött, mint egy nyári zápor.

A sorozat mellesleg a Starz életpályájának egyik meghatározó mérföldköve lett, hiszen vele ismerte meg a világ őket. Hozta a remek nézettséget, ami bőven 1 millió fölött volt. Ezen kívül azt se feledjük el, hogy több mint 150 ország vásárolta meg a vetítési jogait. Nem semmi.

Ami biztos, hogy a gladiátorok élete a War of the Damned-del fog záródni, ahol ott lesz: Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) és Ellen Hollman (Saxa); valamint Todd Lasance (Julius), Simon Merrells (Marcus Crassus) és Anna Hutchison (Laeta). Utóbbi három a 2. évadban csatlakozott. Premier: 2013. januárjában.


free web stats