5ive Days to Midnight – 1.02 – Day 2.

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 17, 12:56-kor a(z) 5ive Days to Midnight témába.

5ivedaystomidnight_102.jpg
Premier:
2004/06/08
Írta: N/A
Rendezte: N/A

Elérkezett a második nap. J.T. Neumeyer életét próbálja úgy alakítani, hogy semmi hasonlóság ne legyen az aktában írtakhoz. Lecserélteti bérelt kocsiját, kedvenc kabátját. A nyomozás tovább folyik. Rendőrünk sem tétlenkedik, kezd hinni hősünk halálában, ezért mindent megtesz, hogy megmentse. J.T. sem ül a babérain. Egyik halálcikke hátulján felfigyel egy balesetre, melyet a közelgő vihar okozott, ezért elmegy a helyszínre, hogy válaszokat találjon…

Megjegyzés: Sokkal erősebb, mint a pilot rész. Most már érezhető, hogy szarban a haza. Ahogy telik az idő egyre rejtélyesebb a sorozat. Claudiáról új dolgok derülnek ki, bár én ezeket még hagytam volna érlelni, de mivel egy miniről van szó: nincs idő mindenre. Másrészről felfigyeltetek arra, hogy mennyi értékes barátjai vannak fizika tanárunknak? Egy aki megvizsgálta az aktatáskát, egy aki a vérét elemezte és egy biztosítási ügynök. Kicsit fura volt, hogy így összejött neki az élet, de ez, mindössze a gördülékenységet segíti.

Feltűnik Claudia férje, akit nem illet az „ex” jelző. Beindulhatnak a rozsdás agytekervények. Gondolom, mindenki fejében átfutott az az ötlet, elképzelés: mi van ha a nő férje a gyilkos. Bennem legalábbis átfutott, de még ekkor sem ezt tartanám a legvalószínűbbnek. Ha meg ő lesz, akkor ez a legelcsépeltebb minisorozat a világon. Továbbá tanárunk kezd hinni az időutazásban. Mondjuk, más alternatíva nekem sem jutna eszembe. Ifjú géniuszunk észreveszi, hogy a dokumentum nem mai darab. Jó pár éves. Jöhet a következő kérdés: Miért küldik vissza az aktát a távoli jövőből, mi célt szolgálván ezzel?

This entry has a rating of 3.5

free web stats