Sorozat lesz a Masters of Sex-ből és a Ray Donovan-ból

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 12, 10:35-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Berendelés,Hírek témába.

A csatorna két pilotot rendelt be a sorozatnak. Ezáltal bővül a 2012/13-as idényre a paletta, ami annyit is jelent, hogy a közeljövőben a rosszabbul teljesítő produkcióiból kaszálni fognak, mert végtére megtehetik. Előjáróban továbbá annyit, hogy mindkettő 12-12 epizóddal érkezik, valamint 2013-ban lesz a startjuk.

Az egyik bekért ötlet a Masters of Sex címet hordozza, ami egy könyvadoptáció volna Thomas Maier tollából. A regény (és a sorozat is) – Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to LoveVirginia Johnson és William Masters életére helyezi a hangsúly, illetve kettőjük szexuális forradalmát meséli el, valamint azt, hogyan is kerültek egy neves újság, a Time magazin címlapjára.

Utóbbi szerepét Michael Sheen, míg előbbiét Lizzy Caplan fogja eljátszani. Jegyzem meg, Michael-nek ez lesz az első tévés szereplése. Előzőleg is jelen volt, mint hang a Doctor Who-ban pl, vagy a ’90-es években leadott Gallowglass minisorozatban. További szereplője lesz Caitlin Fitzgerald (Gilmore Girl), Teddy Sears (American Horror Story), Nick D’adosto (Heroes) és Beau Bridge (Stargate SG-1), valamint a pilotban feltűnik Margo Martindale, aki cameozni fog. A pilotját John Madden (Shakespeare in Love) rendezte. További készítők: Michelle Ashford (The Pacific), Carl Beverly, Sarah Timberman, és Judith Verno.

A másik ötlet a Ray Donovan címet kapta, amit Liev Schreiber sorozatának is emlegettünk egy jó darabig, mivel főszereplője lesz. Amúgy a készítője: Ann Biderman, aki a Southland-ben is tevékenykedett. Munkáját a Mark Gordon és Bryan Zuriff fogja segíteni. A pilotját Allen Coulter (Nurse Jackie) rendezte.

A történet arról szól, hogy van Ray, aki Los Angeles legjobb probléma megoldója az elit közegen. A gazdag családok gondjait simítja el sec-perc alatt, csak éppen a családjáéval gyűlik meg a baja – mint az lenni szokott alapesetben. A szereplőgárdában helyet kap: Eddie Marsan (War Horse, Sherlock Holmes), Dash Mihok (I Am Legend), Paula Malcomson (The Hunger Games), Kate Moennig (The L Word), Steven Bauer (Breaking Bad), Pooch Hall (The Game), Johnathon Schaech (That Thing You Do!), Kerris Dorsey (Moneyball), Devon Bagby és Peter Jacobson (House).

Megint csak a minőségre ment rá a csatorna. Jók a kilátásaink!


free web stats