Devious Maids a Lifetime-nál landolt

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 22, 22:47-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Hírek témába.

Az ABC passzolta májusban a Devious Maids-t. Volt rá esély, hogy talán berendelik még utólag, vagy másik idényben, végül ez nem történik meg, mivel a készítők eladták az ötletet és a pilotot a Lifetime-nak. Valahol megértjük a csatornavezetőjének döntését, mivel így a Dallas kvázi folytatása után elfér az ilyen koncepció a kínálatukban. A történet: négy szobalányról szól, akik Beverly Hills-i tehetősebb családoknál dolgoznak és hallanak olyan dolgokat, amiket nem kellene. A sztori eredetileg az izraelieknél fogant.

A pilotot Marc Cherry írta, míg Paul McGuigan rendezte. Továbbá közreműködött: David Lonner, Eva Longoria, John Mass, Larry Shuman, Marc Cherry, Michael Garcia, Paul McGuigan, Paul Presburger és Sabrina Wind. A szereplők sorában: Amir Talai, Ana Ortiz, Angelique Cabral, Brett Cullen, Brianna Brown, Dania Ramirez, Drew Van Acker, Edy Ganem, Grant Show, Judy Reyes, Mariana Klaveno, Rebecca Wisocky, Roselyn Sanchez, Susan Lucci és Tom Irwin.

Népes a szereplőgárda, na!… de kell is az ilyen szappanos gazdagcsaládos drámákhoz. Néhány forgatáson készült képet mutatnék mellé, ami még tavasszal készült, de nem került ki.

Vajon mennyire fog befutni? Ti néznétek?


free web stats