Az m1 is felkészült a nyárra

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 28, 15:16-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az m1 tudja, hogy mitől döglik a „sorozatnéző légy”. Múlt héten írtam a virágzásukról egy terjedelmesebb cikket, de ők úgy gondolták: érdemes lenne foglalkozni velük mégegyszer. Hát úgy is teszünk. Nyáron, az EB-meccsek után érkezik az Olimpia, amivel a műsoridejüket eléggé szépen kitöltik sporttal. Igaz, nagyobb nézettséget nem jósolok neki, mint a focival, de Tv2-n is és az RTL Klub-on is eléggé hülyén mutatott volna. Mellesleg ott lesz az m3D szolgáltatás, amiről szintén esett szó. – Had ne ismételjem magam!

Július 2-án érkezik hozzájuk a Végjáték, azaz az Endgame című kanadai sorozat, ami előzőleg már a DunaTV kínálatában láthattunk. Jah, és azt se feledjük el, hogy hétköznap esténként, azaz 22:30 után adja a részeit, tehát cirka két és fél hét alatt le is darálhatjuk. Július 9-én jön egy dél-koreai (film)sorozat, A korona hercege (Yi San), mint újdonság, hátha valaki szereti az ázsiai műveket. Szombat éjjelente, 2 óra után pedig a Porrá leszünk (Ashes to Ashes) című brit sorozat 2. szériáját adja, bocsi, elfeledtük jelezni, de elvileg a DunaTV leadta. Július 14-én a Sherlock első évadjába kezdenek bele, ami az AXN-n debütált elsőként.

Ami viszont abszolút újdonság, hogy hozzák a King-et, szintén egy kanadai sorozatot július 19-től. Összes hozzákapcsolódó cikkünket itt tekinthetitek meg, bár inkább symor komment-kritikájára hívnám fel a figyelmet, mivel ott a lényeg. Júliusban debütál az Egyszer volt, hol nem volt, azaz az ABC idei fantasy újonca, a Once Upon a Time, amelynek promózásába belekezdett az m1 kampány szekciója. (Lásd lenti teasert.) És persze valamikor nyáron érkezik a Revenge is, egy másik ABC-s újonc a 2011/12-es idényből.

Az m1 sose látott erővel tőr előre. Most mondja valaki azt, hogy nem hozzák meg a kedveteket a tévézéshez.free web stats