Cancel/Ended – 2007/08 #2

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 23, 10:01-kor a(z) Canceled/Ended: 2007/08 témába.

Ahogy azt már említette tess nem igazán sikerült az előző idényben tartani ezen a téren a frontot. A novemberi állapothoz képest sok sorozat került fel eme, nem olyan becses listára. Mivel még nincs itt az idény vége pontosan meg nem tudnám mondani, mennyi sorozat kerül bele ebbe a körbe, viszont azt tudom, hogy már kb. 20 sorozattal lehet számolni. Idén még jól tartjuk magunkat a tavalyi 109-hez képest, ami valljuk be nem kis szám.

Több olyan sorozat van jelenpillanatban, amik valami égi megváltásra válnak. Ezek között van már elkaszált sorozat, és van olyan, amik még hivatalosan élnek, de stáb-színvonalban már cseppet sem. Pár nevet sorolnék fel, amik igen csak nagy gondban vannak: Friday Night Light, Bionic Woman, Blood Ties, Cane, Moonlight, stb. Most azonban jöjjenek olyan sorozatok, amiket már 100%-osan befejeztek vagy töröltek.

Befejezve:

Extras – Futottak még? …ha esetleg valaki, inkább a magyar címén szeretné szólítani. A BBC és a HBO közös produkciója két évad és egy különkiadás részt élt meg. Egybe pack lemeze már kapható, aki akarja, már rendelheti is. Nem volt szerencsém hozzá, mivel már vége van, nagy valószínűséggel nem is lesz.

Las Vegas – A drámai hírt éppen tegnap közöltem. Az NBC úgy döntött, nem kér többet a sorozatból, így végső nyugalmába helyezte. Összesen 106 részt élt meg. Szép szám. Ez alatt a több mint száz rész alatt igen sok eye-candy csaj fordult meg a sorozatban, hiszen a kaszinó fényűzéséhez elengedhetetlen követelmény, emellé társult még az akció, a vígjáték jellem. Hiányozni fog, szó se róla.

The 4400 – Négy évad, szép kerektörténet és az USA NETWORK szintén ledöbbentő híre. Nem voltam annyira nagy rajongója a sorozatnak, de még sem mondhatom azt, hogy nem néztem. Még egy hosszú – 32 órás – a maratonnal is megtiszteltük. Hazánkban három évadja debütált, ebből az első országos tevén. Vágjuk belőle a komplett sorozat DVD-packot.

The Dead Zone – Szintén az USA NETWORK sorozata. Egyszerre jelentették be a kettő befejezését. Ő már egy kicsit tovább húzta, hiszen hat évad után kapta meg a lezárást. Hazánkban a Viasat 3 műsorán ment/megy. Ötödik évad debütálása még ősszel megvolt. 80 részt élt meg, nyugodjon békében.

WWE Smackdown – Mi lesz a péntek estékkel? A CW közel két hete jelentette be, hogy nem kér több részt belőle. Ez azért érhetett bennünket sokkolva, mivel a show két órát töltött ki az amúgy is unalmas péntekből és lerí róla, hogy ismétlés jön a helyére, amivel közel sem tudja hozni azt a nézettséget, mint vele. Ők tudják!

Cancel:

Cavemen – Hát igen, mi más?! Az ősemberek csak az őskorban állták meg a helyüket. Ilyen modern világban már senki nem vevő rájuk. Azaz lenne pár fanatista rajongó, akik feláldozták hajukat a sorozat megmentésére, de azokkal belsőleg van valami probléma. (Már bocsánat a hasonlatért.) Kampányukról már írtam itt és itt. Hat rész már lement, bele értve az új pilot részt, az ABC műsorán; hét még hátra van a 13 részesre tervezett első évadból. Kíváncsi leszek, hogy mikor kerülnek ezek leadásra, és hol? Hiszen manapság igen elterjedt ezek netre vitele, ami érthető. Minek vágják maguk alatt a fát.


free web stats