CSI: Miami – 5.04 – If Looks Could Kill

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 23, 18:11-kor a(z) CSI: Miami témába.

csimiami_504.jpg
Premier:
2006/10/09
Írta: Barry O’Brien, Ildy Modrovich
Rendezte: Scott Lautanen

Egy modellt a kikötőben holtan találnak. Natalia-ék kapják meg a bűnterület feltérképezését, akik egyből levágják, hogy gyilkosság áll a háttéren. Az indító okokat, viszont hol máshol, ha nem a munkahelyen keressék. Időközben, azonban egy másik modell is meghal, valamint feltűnik Natalia ex-férje, aki ismételten gyilkosságiaknál bűnügyihelyszín-takarító…

Megjegyzés: Sorra halmozódnak a meglepetések. Tudni kell róla, hogy általában nézni szoktam részközben: még mennyi idő van hátra a sorozatból. Most, viszont elfelejtettem ez beállítani, így volt egy kis időcsúszás, de a rész is rafinált volt. Az első bűncselekmény megoldásakor már azt hittem ennyi volt a rész, viszont koránt sem. Jött a második, ami már más emberekre terelte a szót. Ezt követően tovább folytatódtak az események, jött a harmadik, jött a negyedik gyilkosság. Hát mondom ilyen nincs. Nem hittem volna, hogy ilyen csavaros történetet dobnak össze. Több mint jó volt.

Ezt még tovább tetőzte Natalia ex-férjének feltűnése. Kiszabadult a sitről, jó magaviselet indokával. Szegény lány teljesen megrémül, mikor meglátja. A másik nagy csavar ezen a szálon, hogy saját fegyverét fordítja ellene, azaz a távolt tartási papírt. Mekkora volt már. No meg, az egyik barátot „beolvasztja” köreibe. (Nagyon átvitt értelembe, de a szerződés akkor is  meg lett kötve a segítségével.)

Tracklist:
Fabolous and Black Buddafly – Bad Girl

This entry has a rating of 3.5

free web stats