5ive Days to Midnight – 1.03 – Day 3.

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 24, 11:20-kor a(z) 5ive Days to Midnight témába.

5ivedaystomidnight_103.jpg
Premier:
2004/06/09
Írta: N/A
Rendezte: N/A

J.T. egyre jobban kezdhet aggódni, mivel közeledik halálának napja. Elsőként, azt veszi fejébe, hogy nem-e Claudia – a biztosítója – lesz-e a gyilkosa, így a tőle kapott fegyvergolyóját megvizsgáltatja. Másrészt, megpróbálja megváltoztatni az életét, váratlan csavarokat visz bele, mint azt tette előző nap a lány megmentésénél…

Megjegyzés: Tudjátok mi a legrosszabb? Egy türelmetlen néző. Tegnap barátnőmmel lestem meg a soron következő részt, és hát mindenkire rávarrta már a gyilkosságot. Mondom, ilyen nincsen. Közben, én is el kezdtem gondolkodni, ki lehetne a lehetséges elkövető, de semmi épkézláb ötlet nem jutott az eszembe. Ez nem baj, hiszen ez a minisorozatok lényege. Milyen egyszerű lenne, ha a finálé előtt már tudnánk. Elvesztené értékét, meg se nézném többet, nem beszélvén, hogy lehordanám.

A csavarok ebben a részben adottak voltak. Kellettek bele, mert már kezdett lájtosodni. Most nem Claudia férjére célzok, hanem arra a nőre, akit hiába mentett meg J.T., meghalt mindenképpen. Ez újabb ötletes fordult, hiszen hogyan mentse meg saját életét, ha a sors holtan akarja látni a következő napon. Megpróbálkozik elmenekülni a városból, viszont egy visszatérnek félórán belül. Hiába, a sors. Emellett még Claudia férje is rá szál.

Mit várok az utolsó résztől? Mindenképp pörgést. Van egy olyan érzésem lesz benne elég durva lehidalás, részünkről, de ez lesz az arányjavító. Most csak közepest adnék neki, mert szinte elhanyagolható a története.

This entry has a rating of 2.5

free web stats