Blood Ties – 1.04 – Gifted

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 24, 19:07-kor a(z) Blood Ties témába.

bloodties_104.jpg
Premier:
2007/03/25
Írta: Mark Leiren-Young
Rendezte: James Head

Vickit egy idős anya keresi fel, aki arra kéri meg, hogy találja meg unokájának apját, Steve-t, mivel lánya rejtélyes módon meghalt. A rendőrség, azonban nem így látja a dolgot, ahogyan Vicki sem. Gyilkosságra gyanakszik a férj részéről, azonban Henry a nyomok alapkán mégis a kis lánynak hisz, aki egy gyilkos mumust gyanúsít. Vajon kinek van igaza?…

Megjegyzés: Túl vagyok az első három részen. Pilot kritikát részemről ne várjatok. „Túl jó, ahhoz a sorozat”. Egyébként meg: Kellemes élvezhető vámpír projektről lenne szó, a LifeTime részéről. Valljuk be, nem az a csatorna, melynek kínálata rabul ejti az embert. Én tovább próbálkozok, de eddig nem volt olyan sorozata, amire teljes mértékben azt mondtam volna: Ez igen. Az AMC sorozatai terén, azonban erre ráleltem, csak így tovább.

Elég fura történetet dobtak elénk a készítők. Van a kis csajszi, aki lakik egy zseniképző iskolában, mivel anyja minél jobbat akar neki. Viszont a gonosz igazgató úr, felfigyel a lány zseniális képességére, és mint „jó tevő”, segít neki helyesen használni. Míg ez a szál fut, addig párhuzamosan mellé csatlakozik Mike kíváncsisága is, aki most már megtudja: valójában ki a rejtélyes segítője Vickynek.

This entry has a rating of 2

free web stats