Spartacus: Legends – Jövőre jön a játék

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 13, 23:04-kor a(z) Hírek,Játék témába.

Ma elstartolt a Comic Con, ahol a játékok rajongói is megkapták/megkapják a betevőjüket. A Spartacus-t, mint sorozatot nem igazán kell bemutatnom, hiszen a Starz legnépszerűbb sajátgyártású produkciója, amelynek 3. és egyben utolsó évadja 2013 januárjában kerül képernyőre. A csatorna, a kiadó, a gyártó – egyszóval mindenki a legtöbbet akarja kihozni belőle, ezért az Ubisoft bejelentette, hogy jövő év elején érkezik PlayStation Network-re és xBox Live-ra a sorozat játékadoptációja.

A játékvilág kritikusai csak promóciós eszközként tartják számon, de azért ők is látják a potenciát benne, hiszen verekedős játékból sosem elég. Az Ubisoft a fejlesztést a Kung Fu Factory-ra bízza, akik a többek között a Mortal Kombat-ot és az UFC-t adták ki, szóval értenek a dolgukhoz.

Természetesen megkapjuk a szabad karakterre szabás lehetőségét, de ha valakinek mindegy, hogy kivel veri péppé az éppen aktuális gladiátort, akkor akár Spartacus vagy Crixus bőrébe is bújhat, hisz lesznek alapkarakterek. Lesz online és helyi multiplayer mód. A tervezett megjelenést a Spartacus 3. évadjának idejére. Mutatnék pár képet és egy teaser is, amit a rendezvény alatt mutattak be.

A kérdés pedig adott: Fogtok vele játszani? (Naná!)free web stats