Comic Con 2012: Hírmorzsák – csapó 1

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 17, 22:25-kor a(z) Hírek témába.

 • A Sons of Anarchy évadkezdésé immáron hivatalosan is szeptember 11-ére esett, ami keddi nap. A panelnél arra is fényderült, hogy Joel McHale (Community) szélhámost fog alakítani – de ezt írtuk, azt viszont nem, hogy Gemma-t akarja átverni. Jah, és még egy fontos dolog: a 4. széria vége és 5. kezdése között 1 hónap időbeli csúszás van.
 • A Hannibal se maradhatott ki a Comic Con-ról. Bryan Fuller elújságolta, hogy a 4. évadig látja előre az eseményeket. Az első etap a két főhős barátságára, a második az eltávolodására fog fókuszálni, míg a negyedik a Vörös Sárkány könyvnek a sztorijára. A pilotját David Slade rendezte.
 • A Mockingbird Lane is jelen volt. Az NBC még nem rendelte be a projektet. A szereplőgárdában: Jerry O’Connell, Eddie Izzard, Portia de Rossi, Charity Wakefield és Mason Cook. Elvileg a paneljánál leadtak egy videó belőle. Sajnos továbbra se került fel a netre.
 • Lesznek dinoszauruszok a Doctor Who western-es kiadásában, azaz a 7×02-es részben, amelynek Dinosaurs on a Spaceship lesz a címe. Megvan a 7×03-nak is a címe, ami A Town Called Mercy.
 • Sok dologra derült fény a Merlin panelnél. Az egyik készítő megosztotta a rajongókkal, hogy az ötödik évad után gondolkodnak egy filmtrilogiában, ami akár a sorozat zárása is lehet, vagy épp alternatív folytatása, csak éppen visszaugorva az időben. Egyelőre még nem döntötték el. Az viszont már biztos, hogy Anthony Head (Uther) vissza fog térni, min vendégszereplő.
 • A Psych dupla musical epizóddal fog jelentkezni, ahol eredeti, általuk írt dalokat fognak előadni. Előzőleg már volt hasonló rész, tetszett is nekünk, így hasonlókat várunk tőle.
 • A Fringe panelnél a rajongók láthattak egy hosszú előzetest, amit tegnap posztoltam ki. Most viszont jöjjön egy olyan TVGuide-os cikket, amiből 6 darab spoileres dologra derül fény. Saját érdekünkből kifolyólag nem olvastuk el. Kommentbe, ha lehet ne is osszatok meg belőle.
 • Folytatódni fog a Mortal Kombat: Legacy websorozat. Megkapta a második évados berendelését, amelyben feltűnik: Kano, Liu KangRaiden, Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero, Sonya, Kung Lao, Kitana, Mileena, Jax, Baraka, Stryker, Shang Tsung, Quan Chi, Ermac, és Kenshi. Lesznek párbajok, nagytornás felvonások formájában.
 • Homeland 2. évadjának első két részét Izraelből forgattak. A panelnél beszéltek a készítők arról, hogy mit életek meg ott, mennyire tetszett nekik az eredeti közeg. – Az alábbi videóban Howard Gordon-t faggatták ez ügyben.
 • A Dexter panel fókuszában Yvonne Strahovski állt, aki előzőleg a Chuck-ban szerepelt. Mellesleg azt se feledjük el, hogy 2 perces kezdést is megmutatták, valamint bejelentették, hogy újabb játék fog érkezni, melyet elsőként: Apple termékekre fognak kiadni.
 • A The Big Bang Theory rajongók legnagyobb örömére Raj is be fog csajozni a hatodik szériában, de egyelőre nem tudni, hogy melyik részben, illetve ki lesz a nagy Ő. Másrészről az események kisorsoltak egy repülős utazást, amely keretében felrepítik a szerencsést a légkör felső rétegébe. (Lényegébe majdnem az űrbe – szimbolikus jellege ez lenne az ajándéknak.)
 • A 666 Park Avenue-nél inkább Terry O’Quinn-re és születésnapjára helyeződött a hangsúly, mint sem a sorozatra.

free web stats