Blood Ties – 1.05 – Deadly Departed

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 21:23-kor a(z) Blood Ties témába.

bloodties_105.jpg
Premier:
2007/04/01
Írta: Dennis Heaton
Rendezte: David Winkler

Barbara Stamp férje, Fred szívrohamban meghal. Legalábbis, hivatalosan ezzel zárják le az ügyet, azonban az özvegy ebben nem olyan biztos. Férjét, halála estélyén, felhívta egy bizonyos Magnus O’Connor, melyet szalag rögzített, aki megölésével fenyegette meg. Viszont O’Connor már halott. Öngyilkos lett. Vicky és Henry felkeres egy régi barátot, mivel a helyszínelők képein felfedeztek egy különös jelet/jelképet a holttesten, aminek köze lehet az esethez…

Megjegyzés: Nagyon snassz ez a sorozat. Vetekedhet a Dresden-aktákkal. Most kérdezhetnétek, hogy miért nézek én mindig olyan, amit szinte senki nem néz? Nos, ennek egyszerű magyarázata van, melyet már elrejtetem kérdésembe. (mert nem nézi senki.) Látványról ne álmodjatok benne a részben, csak hányásról. Milyen volt már az a szellemidézés. Hagyjanak már békén. Szánalmas volt nagyon, de hát mit várhat az ember egy TNT-s sorozattól. Nem sok jó, annyi szent.

Egyedüli pozitívum Mike kotnyelessége. Bár a végére, már idegesítő volt nagyon. Minek kérdezi meg minden nyomozásnál mi a felállás, ha úgy sem hiszi el az efféle dolgokat. Most már kezd hinni, de ez csak a látszat. Valamit forral vámpírunk ellen.

This entry has a rating of 1.5

free web stats