A BBC Two közelgő kínálatából

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 25, 0:16-kor a(z) Brit régió,videó témába.

Az britek mindig tudják, hogyan kell kedvet csinálni a sorozataikhoz. Pláne, ha éppen újoncokról van szó. A BBC Two adott ki egy csatornapromót, melyben láthatunk némi ízelítőt a nyár végéből, valamint az ősz kezdéséből. Nyam-nyam.

A visszatérő produkciók között csak a The Hour 2. szériáját tartjuk számon, ami már 1957-ben fog játszódni. Abi Morgan írja majd az 2×01-02,05-06-os részeket, míg Nicole Taylor a 2×03-04-et. A rendezők körében a következő a felállás: 2×01-02 – Sara Goldbacher, 2×03-04 – Catherine Morshead, míg 2×05-06 Jamie Payne. Az új szereplő sorában: Peter Capaldi (The Thick Of It, The Nativity), Hannah Tointon (The Inbetweeners) és Tom Burke (State of Play).

Az újoncokról se feledkezzünk el. Jön a régóta várt The Fall, ami Allan Cubitt-hez (The Runaway, Murphy’s Law, Prime Suspect) kötődik. Közeljövőben debütál a Parade’s End, ami a másik legvártabb újonc Benedict Cumberbatch (Sherlock, War Horse, Tinker Tailor Soldier Spy) és Rebecca Hall miatt. Ne feledjük el a The Girl-t, a Top of the Lake-et és a Dancing on the Edge-et se.free web stats