CTV berendelt

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 26, 11:37-kor a(z) Berendelés,Kanadai régió témába.

A CTV két sorozatának is zöld utat adott az este folyamán. Amolyan Upfronts után berendelésről van szó, ugyanis még júniusban bejelentett mindent, csak elfelejtettük lehozni, hogy hova-mikor-mi érkezik. Ezt megpróbáljuk mihamarabb pótolni.

Az egyik sorozat a Saving Hope volt. A kanadaiaknál jó számokat hoz. 1.6 millióval fut az első évadja, míg a NBC műsorán 3.06 millió körül. Jó látni, hogy a jenkik itt se szólnak bele az ítéletbe, hiszen ha így lenne, akkor biztos lenne a kaszája. Nem most fordulna elő először, hogy egy produkciót az amerikaiaknál elkaszálnak, de a felső szomszédságban tovább folytatnak. A CBS se kért többet a Flashpointból, ettől függetlenül már az 5. szériáját várjuk. 13 epizóddal jövőre érkezik. Részünkről még nem került lecsekkolásra a pilotja se, ezért bátran jöhetnek vélemények róla.

(Zárójelesen említeném meg, hogy a Saving Hope a kanadaiaknál a legnézettebb nyári újonc, valamint kanadai drámasorozat. Bár ez mind olyan kategória, amit nem nehéz összehozni, hiszen alig van újoncuk, de akkor is.)

A másik egy visszatérő, a The Listener volt, amelynek a 4. szériáját rendelték be, ami szintén 13 epizódos lesz. Szintén jól muzsikált, hiszen 1.14 milliót hozott a 3. szezonja átlagban eddig. Ez 28%-os emelkedés az elsőhöz, míg 14%-os a másodikhoz képest. Szintén az NBC műsorán tűnt fel, azonban idén nyáron már nem kértek belőle. Idehaza az RTL Klub-on futott, kíváncsi vagyok, hogy ezzel a döntéssel előbb kapjuk-e meg?

Ezen kívül két hete berendeltek két szitkom pilotot. A Satisfaction az egyik, melynek készítője: Tim McAuliffe (Up All Night) és Michael Donovan lesz. A sztori pár huszonévesről szól, azon belül is egy házaspárról – Peterről és Claire-ről –, akikhez legjobb barátjuk (Mark) odaköltözik hívószóra, csakhogy ki tudják fizetni az albérletdíjat. Mellesleg épp lelkiválságban a csávó, mivel nem rég szakított egy csajjal.

A Spun Out volt a másik. A sztori egy kegyvesztett íróról szól, aki csatlakozik egy PR-ügynökséghez, hogy tanácsaival segítse az ott dolgozókat. A Gemini-díjas Jeff Biederman (Life With Derek, Overruled) és Brent Piaskoski (According To Jim, Radio Free Roscoe) fogja írni, de munkájukat segíti még: Brian K. Roberts (Everybody Loves Raymond, The Drew Carey Show) és Andrew Barnsley (Hot Box). Többkamerás lesz a műfaja, abból is munkahelyi – szeretem az ilyent.


free web stats