Pilot berendelések (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 19:50-kor a(z) Pilottervek: 2008/09 témába.

Hamarosan itt a tavasz. Javában megkezdődnek a pilot forgatókönyvek megtekintése, és berendelése. Ez egy igen fontos állapot, hiszen rengeteg jó, s rossz ötlet kerül az egyes csatornákhoz, amelyek közül választják majd ki májusban, az upfront során, azokat az újoncokat, akik ősszel bizonyíthatnak nagyközönség előtt.

Részükre hoztuk létre egy új topikot, no meg részünkre, mert májusban a nagy hajtás idején jól fog jönni a kis segítség, mégis m a felállás az öt csatornánál. Hasonló részlegben fogjuk, még a ét folyamán illetni a visszatérő sorozatokat, mint a már meglévő törölteket, befejezetteket a 2007/08-as idényből. A felosztás nagyon egyszerű: Csatorna, cím, elképzelés. (Visszamenőleg már nem pótolnánk, pedig úgy illene, de ki tudja, ha lesz szabadidőnk, akkor mégis.)

ABC:

(cím nélküli) – A Hollywood Reporter értesülései szerint Tyra Banks és Ashton Kutcher egy reality erejéig összeáll. A tévésorozat témája még szigorúan titkos, de lesz benne valami szépségverseny szál, mint ahogy Banks jelenleg is futó Topmodell-szériájában. (Részletek.)

CBS:

(cím nélküli) – Szintén a hétvégén számoltunk be egy másik reality pilot berendelésről. Ennek még nincs címe, viszont az alapkoncepciója annyi lenne, hogy a rendőrök munkáját nézhetjük meg akció közben, viszont a csavar az egészben: mindezt azoknak ajánlják, akik bűncselekmény áldozataivá váltak. WTF! Ezek sem százasok.

Can Openers – Egy újabb orvosi, dráma sorozat, melyben a fiatal főszereplőnk rezidensként neki vág egy idegsebész pályának. A sorozat rendezője: David Nutter (Terminator: TSCC, Entourage, Traveler, Nip/Tuck, Supernatural, stb.) (Részletek)

Eleventh Hour – A sorozat dráma lesz, melynek főszereplője: Rufus Sewell. Alapkoncepciója egy doktorról fog szólni, aki a modern tudomány vívmányaival törekszik az emberek megmentésére, még ha ezek nem megengedettek. Pl.: klónozás.

Ex Life – A cím, már magában nagyon árulkodó lehet. Egy férfiról szól, akit barátnője az oltár előtt gondolta meg magát. (A sorozat toborzását már megkezdték. A SpoilerTV oldalán elolvashatjátok a karakterek listáját.)

Mentalist – A sorozat pilot részét már berendelte a csatorna. Ezen felül már azt is tudjuk, hogy a készítő Bruno Heller, míg a rendező David Nutter lesz. Alapkoncepciója: ez a címbe foglalt mentalist fogja segíteni a rendőrök nyomozását. Gondolom, valami bűvész, szemfényvesztő féleség lehet.

My Best Friend’s Girl – Egy újabb szitkom. Főszerepben: Tim Peper.

Míthological X – A koncepció egy nőről szólna, aki egyszer gondol egyet és felkeres egy jósnőt. Itt tudja meg, hogy a Nagy Ő-vel már korábban – előző párkapcsolatai egyikében – összefutott, így most ő neki áll, hogy a korábban elvesztett nagy szerelmére ráleljen. A készítők között ott van Diane Ruggerio és Jonathan Levin.

NY-LON – A sorozat egy remake lesz, mivel már létezik belőle egy angol változat, ami a Channel 4 műsorán futott. Alapkoncepciója egy párkapcsolatra épül, ami Anglián át Amerikáig tart. A készítők között ott van Patti Carr és Lara Runnels.

Splitsville – Egy reality terv, melyről még a hétvége folyamán írtam. A lényege nagyjából annyi lenne, hogy vannak a válófélben lévő tagok, akik egymással saját tárgyaikért küzdenek meg. Nagyon zavart egy történet, no meg akik részt vesznek benne, azok sem normálisak.

NBC:

Robinson Crusoe – Szintén a hét egyik meglepetése. Az NBC nem tökölt és berendelt a sorozatból 13 részt. Eddig még semmit sem mondtak róla. Reméljük, nem hallgatnak sokáig, viszont tess szerint, ne gondoljuk az eredeti – azaz regény – koncepciójára, mert hát, ha pofára esünk.

ZiP – Az idei – 2007/08-as – upfrontnál hangozott fel a neve, de aztán a csatorna még sem rendelte be, mert talált jobb koncepciót. Viszont ne írjuk le, mert a projekthez csatlakozott Trip Stringer, ami annyit tesz, lesz a következő idényben lesz belőle valami.

FOX :

Don’t Bring Frank – Egy szitkom lenne, ami egy ügyes-bajos férfiról szólnak, aki mindent elbénáz.

HBO:

1% – A HBO koncepciójáról még tavaly októberben halhattunk. Röviden egy motoros bandáról fog szólni. A sorozat időközben meg kapta Alan Taylor-t, aki majd mindezt rendezni fogja.

LifeTime:

Fab Five – Még nem sokat tudni a sorozatról, össz-vissz annyit, hogy igazságháttere van, azaz megtörtént esetet dolgoz fel, öt lányról. (Részletek)

A&E:

Danny Fricke – Hát a csak annyit tudunk mi is, mint a hollywood report: Michael Mosley és Titus Welliver csatlakozott a projektbe.


free web stats