Blood Ties – 1.06 – Love Hurts

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 28, 21:40-kor a(z) Blood Ties témába.

bloodties_106.jpg
Premier:
2007/04/08
Írta: Shelley Eriksen
Rendezte: Allan Kroeker

Vicky-t most egy féltékeny férj, Gary Howsen, keresi fel, aki úgy véli, hogy felesége megcsalja. Ám a nyomozást megkezdés másnapján a feleséget holtan találják, és persze a férjet gyanúsítják meg az esettel. Vicky, persze másképp látja a dolgokat, így mélyebben körmére jár az ügynek, nem hiába, mivel a képbe kerül egy kertész, aki igen csak szívtipró azon a környéken…

Megjegyzés: Mi a fene. Ezekért a részekért szeretem nem feladni a mások által elásott sorozatokat. Most egy teljesen korrekt részt kaptunk a készítőktől. Jó sztori, enyhén kiszámítható, még sem olyan unalmas, és persze a szexuális vágyak sem kerülnek háttérbe. Az évad legjobb, legerősebb része. Talán azért is, mert Henry és Mike szívta-marta egymást, amit külön élvezek. Kíváncsi leszek, mikor hagyják abba a marakodást. Emellett még volt vicces jelent/szituáció, ami szintén elég nagy ritkasággal bír.

Vicky álma nagyon nagy volt. Nem beszélve a folytatásról. A helyszín és a macsó kertész kicsit a Született feleségeket jutatta eszembe. A végeredményt sejteni lehetett, viszont hogy ki a tettest és mivel öl, azt nem igazán. Ezért is tetszett annyira.

This entry has a rating of 3.5

free web stats