Szeptemberben folytatódik a Hacktion

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 1, 11:40-kor a(z) Berendelés,Magyar hírek,Magyar régió,videó témába.

Nemcsak én nézem az Olimpiát. Az m1 jól csinálja, hogy a számok közötti reklámszünetekben promózza az új sorozatait. Egy sorozatnál azonban probléma van: a Bosszúnál. A Revenge hazai ajánlója annyira bénára sikerült, hogy még az egyik ismerősöm is azt mondta rá, idézem: „Ezzel a béna előzetessel le se ülnék elé…!” – és sajnos igaza van. Nagyon gyenge lett, de szerencsére az Egyszer volt, hol nem volt korrekt. A Fábry is kapott egy újat, ahogy a Hacktion is kettőt.

Előbb viszont két tény, amit elfelejtettünk megírni, bár Facebook-on már jeleztük: berendelte az m1 a Munkaügyek 2. évadját. Lesz folytatása a hazai Office-nak, így már tényleg bele fogok kezdeni, mert csak a 0. része volt meg.

No, és akkor Hacktion. A promóban azt mondják: újratöltve. Vajon ezzel mire akarnak utalni? A komplett 2. széria kimaradt az életemből. Az elsőt láttam, az utolsó két rész átlagon felüli lett, még ha kiszámítható is volt. Szeptemberben fog visszatérni. Pontos dátum egyelőre nincs, de amint lesz, megírjuk. Helyette mutatjuk az új ajánlókat. Jók lettek, nem?!
free web stats