Felélednek a magyar DVD-kiadók

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 11, 21:32-kor a(z) Magyar DVD témába.

Egyelőre csak a Provideo részéről érkezik a feléledés, de a nyári szüneti pangáshoz képest ne legyünk elégedetlenek! Az Intercom és a Select inkább a filmeket nyomatja. (Előbbi a James Bond: Bond 50 díszdobozt is ki fogja adni a 101 Kiskutya és társai mellett. Utóbbi pedig a Blu-ray kínálatára erősít rá. Kanyarodjunk vissza a Provideo-hoz.)

Szeptember 5-én az HBO-s sorozatok kapnak teret. Abból három, melyből kettő utolsó évadját kapjuk, hiszen tavaly feketenapot tartott a csatorna. Elkaszálta a How to Make It in America-t és a Hung-ot. Tényleg ennyire kellett a hely és a pénz az újaknak? Sose tudjuk meg. Szeptember 19-én pedig a Cartoon Network rajzfilmsorozatait lehet vásárolni. Ravasz amúgy a kiadó, hiszen a Star Wars 2. évadot először 4 külön kötetbe adja ki, majd elvileg októberben (vagy később) jön csak komplett évadpakk formában.

Helyesbítés: Tavaly már kiadta a ProVideo novemberben a 2. szériát, amit 4 kötetbe felosztva ismételten ki fog. Hol ebben a logika? Passz. Köszi sil-nek. Ilyesmivel ritkán találkozom, mivel tényleg hülyeség, szerintem.

Nézzük a menetrendet!

2012. szeptember 5.
Kergetjük az amerikai álmokat – 2. évad (2 DVD)
Hung – Neki áll a zászló – 3. évad (2 DVD)
Boardwalk Empire – Gengszterkorzó – 2. évad (5 DVD)

2012. szeptember 19.
Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 1. kötet
Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 2. kötet
Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 3. kötet
Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 4. kötet
Scooby-Doo a rivaldafényben (Scooby-Doo! Big Top)
Scooby Scooby-Doo! Rejtélyek nyomában 5. kötet (Scooby-Doo! Mystery Inc:S1V5)


free web stats