Single Ladies: berendelve a 3. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 22, 23:25-kor a(z) Berendelés témába.

A VH1 ragaszkodik a Single Ladies-hez. Az amerikai kábeles tévécsatorna berendelte a harmadik évadját. A premierje valamikor 2013-ban lesz, inkább a második negyedévében. Hogy mennyi epizóddal lehet számolni, arról egyelőre nem esett szó, de az tiszta sor, hogy az előző 14 részes, az első szériája pedig 11 volt, így valami hasonlóval lehet számolni.

Kevesen tudják a VH1-ről, hogy eredetileg zenecsatorna volt, mint pl.: az MTV. Később belekezdett a reality-kbe, majd a trash-reality-kbe, ami hozta a sikert, hiszen ki ne emlékezne a Flavor Flav párkereső reality-re. Hatalmas volt! Aztán a Single Ladies-zel egy új korszak felé nyitott, hiszen 2011-ben felbukkanó újonca már a dráma-dramady műfajon mozgott. (Aki nézi, az bátra kijavíthat, melyik felé mentek el.)

Az első évad főszereplői között: Stacy Dash.t, Lisa Raye McCoy-t, Charity Shea-t, Lauren London-t, DB Woodside-t és Anthony Montgomery-t emlegettük. A története: három nőről szól, akik különböző párkapcsolatban élnek, mivel teljesen másképp értelmezik azt. Az 1. szériát átlagban 2.8 millióan nézték, illetve 1.2-es demómutatóval rendelkezett a 18-49 évesek körében. A 2. évadját már többen, 3.2 millióan látták, és még a demóértéke is megnőtt 1.4-re.

A döntés tehát teljesen adta magát. Már csak azt lenne jó tudni, hogy a hölgy nézők mennyit tettek ki a sikeréből, illetve milyen aránnyal. Tippemre ők nézték jobbára. Mellesleg nem mehetünk el afelett se, hogy azonos címmel a mozikban már látható volt az alapja.


free web stats