2012/13-as őszi műsorrend: szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 28, 19:59-kor a(z) Hírek témába.

Májusban elkezdtünk beszámolni arról, hogyan néz ki a network tévék ősze. A hétfő és kedd alakulásáról esett szó, így bő 3 hónappal ezelőtt, így most úgy érzem, elérkeztünk ahhoz az időhöz, hogy folytassuk a listát a következő napokkal. A szerda azért fordulópont, mivel az NBC kísérletet fog tenni, hogy az ABC komédiái ellen menjen – ismét (mivel tavaly az Up All Night-Free Agents duóval ugrott neki).

A Fox az idén nem kísérletezik másfél órás The X Factor US-szel, mint tavaly, amikor az I Hate My Teenager Daughter-t rakta maga mögé. Odaadja neki a komplett estét, bár más miatt. Ezáltal fel lesz adva a lecke az NBC-s 20 órási újoncainak, az Animal Practice-nek és a Guys with Kids-nek, hiszen félórában a legnehezebb jól teljesíteni. Nem lehetetlen, de ha azt vesszük alapul, hogy egy veteránnak számító The Middle ellen mennek, akkor nem lesz egyszerű, ahogy a CBS-es Survivor: Philippies ellen se, hiszen a célközönség körében lesznek ők ketten erősebbek. A The CW pedig bedobta a mélyvízbe az Arrow-ot felvezetés nélkül. Hát mit ne mondjak, valamiért azt érzem jobb lett volna egy Supernatural felvezetés elé.

21 órakor a krimik és a nyomozós műfaj kap teret, hiszen a Supernatural-t lényegében oda is lehet sorolni, csak épp misztikus szekcióban. Kíváncsi leszek, hogy a Law & Order: SVU-nak mennyire tesz jót az, hogy 22 óráról előre hozták az egykori Harry’s Law helyére; illetve a Criminal Minds mennyire fogja hazavágni?! A Modern Family marad a seggén, így az egykor Happy Endings helyére érkező The Neighbors szó szerint remek felvezetést kap.

A 22 órás blokk 2/3 szintén megváltozott. A Law & Order: SVU helyére érkezik a Chicago Fire, amit sokan az év legnagyobb bukásának jósolnak, bár szerintem meg az ABC Nashville az, ami a Revenge egykori helyére került. A CSI maradt a seggén, ahogy a CBS egész napja. Szerintük úgy volt jó, ahogy volt tavaly.

Meglátjuk.


free web stats