2012/13-as őszi műsorrend: csütörtök

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 29, 19:26-kor a(z) Hírek témába.

Van még hátra néhány napunk, amelyeket érdemes lesz kitárgyalni műsorrendi változás szempontjából. Hétfővel és keddel egy kaptafa alatt kivégeztük. Tegnap szerdával foglalkoztunk, így most jöjjön a hét legnépesebb szitkomnapja: a csütörtök. Azért jó látni, hogy néhány helyen maradtak a visszatérők a seggükön.

20 órás blokkon a CBS akkorát csavart, hogy csak pislogtam, amikor megpillantottam, hiszen a The Big Bang Theory-t és a Two and a Half Men-t egy estére rakták. Ha engem kérdeztek, akkor valami olyan lehet a háttérben, hogy utóbbit akarják megerősíteni, mivel Charlie Sheen-nel jobban pörgött, s úgy véli a vezetőség: rövidebb idő alatt elvérezhetne, ha inkább az újoncaikat vezettetnék fel vele. – Ez a meglátásom, lehet hülyeség, de azért csak 10 évadról beszélünk. A The Vampire Diaries maradt a seggén, a Fox pedig hozza a szokásos The X Factor eredményhirdetést, ami megint csak konstatált. Ugyanez az NBC szitkom részlegéről koránt se mondható el, mivel a 30 Rock vette át a Community helyét, míg az Up All Night a törölt How to Be a Gentleman-ét. Az ABC (törölt) újonc helyére újoncot rak, a Last Resort-ot.

Két sorozat marad a seggén 21 órás blokkban, ugyanis ott a The Office és a Person of Interest. Előbbi fogja felvezetni a Parks & Recreation-t, aminek örülök. Mégis csak hasonló stílusba veszik fel a részeiket. A Glee ugye elkerült, így Bones megy a helyére, aminek örülök, mert – már nem is tudom mikor, de – volt egy olyan időszak, amikor csütörtökön futott, és remek nézettségi adatokkal rukkolt elő, majd elpakolták, mi pedig bosszankodtuk: miért?! A The Vampire Diaries fog gondoskodni a Beauty & the Beast-ről.

22 óra után csak a drámáké a főszerep. A The Mentalist helyére az Elementary került, a kaszált Prime Suspect-et a Rock Center with Brian váltja, míg a Scandal kapta a Private Practice egykori helyét. És itt jön az, amit mondtam, a CBS nagy eséllyel nyeri ezt a blokkot.

 


free web stats