Ősszel a hazai Discovery Channel-en

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 30, 15:10-kor a(z) sajtóközlemény témába.

A Discovery Channel őszi műsoraival újra átélhetjük a felfedezés izgalmát. A lenyűgöző új sorozatok és visszatérő kedvencek segítségével elmerülhetünk a felfedezők, szakértők és újítók csodálatos világában. Történeteiket követve rácsodálkozhatunk az élet nyújtotta lehetőségekre, kalandjaik inspirálják képzelőerőnket, és segítenek, hogy sose feledjük azt az örömöt, amit a felfedezés izgalma nyújt számunkra.


A közlemény folytatása a tovább mögött!

KÖTÉLTÁNC AZ ÉGEN

Premier: szeptember 4-én, kedden 22.00-tól

Ebben az új sorozatban olyan rendkívüli ember életét ismerhetjük meg, aki idén nyáron, a világon elsőként, egy kifeszített drótkötélen kelt át a Niagara-vízesés felett. Nik Wallenda nevéhez hat különböző Guinness-rekord fűződik, mutatványait a fizika és technika határait feszegetik. Nik egy sokgenerációs artistacsalád tagja, akik közel száz éve hajtanak végre kötéltánc mutatványokat, biztosítóháló nélkül.

Nik a családjától örökölt tehetséget, munkabírást és szereplési vágyat a 21. század közönsége számára kamatoztatja, a legkülönfélébb eszközök felhasználásával. Ebben az új, rendkívüli sorozatban nyomon követhetjük, ahogyan Nik, családja segítségével megtervezi, kipróbálja, összeállítja, majd végül előadja újszerű és merész mutatványait.

A sorozat ajánlója: http://www.youtube.com/watch?v=HnxLlWABu3c

SZUPERHŐS SZÜLETIK

Premier: szeptember 7-én, pénteken 22.00-tól

Csütörtök esténként a Szuperhős születik epizódjaiban a világ minden tájáról származó jelentkezők mérkőznek meg. Rendkívüli fizikai és szellemi képességeit a legkorszerűbb laboratóriumokban vizsgálja meg három nemzetközi hírű tudós, akik próbálják megfejteni az emberfelettinek tűnő képességek eredetét, megérteni azok működését és megtalálni a teljesítő képesség határait.

A képességeket öt kategóriában vizsgálják – sebesség, erő,  állóképesség, szellemi képességek és egyéb készségek – a szakértők mindegyik epizódban egy-egy kategória öt képviselőjét vizsgálják meg csúcstechnológiával felszerelt laborjukban, hogy kiderüljön, hogy a gravitációt legyőző bázisugrók, káprázatos matematikusok, kígyóemberek, élő fekvőrendőrök és hihetetlen jégbúvárok közül ki lesz az, aki kiérdemli a „szuperhős” címet. A sorozatban egy sor különleges, hihetetlen képességek birtokában lévő embert ismerhetünk meg, miközben az emberi test és elme működését is jobban megérthetjük.

TÚLÉLÉS TEREPFOKOZATON

Premier: szeptember 13-án, csütörtökön 22.00-tól

A Túlélés terepfokozaton vadonatúj sorozatában Gary Humphrey-t, a brit különleges erők volt tagját és az amerikai autóőrültet, Bill Wu-t otthagyják a világ valamely távoli pontján egy kis piros autó társaságában. Az a feladatuk, hogy az autóval eljussanak valamilyen ember lakta helyre. Azonban mindegyik kiindulási pontra jellemző, hogy oda ember autóval még sohasem merészkedett. Nincsenek utak, nincsenek tartalék alkatrészek és nincsenek napi élelmiszeradagok. A párosnak magára és az autóra kell hagyatkoznia az idővel és a tereppel folytatott küzdelemben. A fagyos és veszélyes vulkáni hegycsúcsról való leereszkedéstől az esőerdő nedves, sűrű növényzetén való átjutásig a különleges páros csak azt használhatja fel, amit helyben megtalál, hogy a közönséges autót egy minden célra alkalmas terepjáróvá varázsolja. Vajon sikerül-e legyőzniük minden akadályt a civilizáció felé vezető úton? Vagy a körülmények végül a kétségbeesésbe hajszolják őket?

TOVÁBBI ÚJ SOROZATOK:

A vadonatúj Amcsi benzinfalók sorozatban a zseniális autószakértő Richard Rawlings és a rendkívül tehetséges Aaron Kaufman autószerelő Texas másodrendű útjait járják, kocsiszínekben, használtautó-vásárokon és a szabadban keresnek felújítható régi autóritkaságokat, az 1957-es Chevy autóktól az 1973-as Trans Am kocsikig. A Bear Grylls és a vasárnapi túlélőkben pedig Bear néhány ismert embert, többek között Jonathan Ross műsorvezető-komikust szembesít legnagyobb félelmeikkel.

VISSZATÉRŐ KEDVENCEK

Az új sorozatok mellett a régi kedvencek is vadonatúj epizódokkal térnek vissza a képernyőre. A Discovery Channel őszi műsorán az Állítólag…, a Halálos fogás, a Csendes szörnyetegek, a Repülj velünk Alaszkába, az Édesvízi szörnyek és az Amcsi fegyverek is új évaddal jelentkezik. Ezen kívül különkiadásokkal jelentkezik Bear Grylls és az OOC csapata is. A született túlélő: Bear Grylls epizódjaiban pedig ejtőernyővel érkezik a Sziklás-hegységbe, és fárasztó utat tesz meg, amíg visszaérkezik a civilizációba. Az Amcsi motorok rendhagyó részében az OCC csapata Alaszkában találkozik a Halálos fogás sorozatból ismert Hillstrand testvérekkel. A sorozat rajongóinak éves találkozóján mutatja be az OCC a nekik készült motort.

Premierek:
Bear Grylls és a vasárnapi túlélők: szeptember 20-án, csütörtökön 21.00-kor
Amcsi benzinfalók: szeptember 9-én, szombaton 10.00-kor

Visszatérő sorozatok (új évad):
Csendes szörnyetegek: szeptember 3-án, hétfőn 21.00-kor
Állítólag…:  szeptember 4-én, kedden 21.00-kor
Édesvízi szörnyek: szeptember 5-én, szerdán 22.00-kor
Halálos fogás: szeptember 9-én, vasárnap 22.00-kor
Repülj velünk Alaszkába: szeptember 10-én, hétfőn 16.00-kor
A született túlélő: Bear Grylls: szeptember 13-án, csütörtökön 21.00-kor
Amcsi fegyverek: szeptember 15-én, szombaton 22.00-kor


free web stats