2012/13-as őszi műsorrend: vasárnap

 
Beküldte: Kanyecc 2012 September 5, 23:40-kor a(z) Hírek témába.

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök és péntek. – Hétköznapok kipipálva. Szombat jöhetne szóba, mint a hétvége kezdőnapja, viszont ilyenkor semmi említésre méltó. A csatornák ismételnek, s ide helyezik azokat a törölt újoncaikat, amelyeket nem akarnak látni máskor, főműsoridőben. Vasárnap már más tészta. Voltak drasztikus átalakítások, de egy valami örök: a Fox animációs blokkja.

A 20 órás blokkban nem történt változás. Jó egy valami azért mégis: az elkaszált Allen Gregory helyére a Bob’s Burgers fészkelte be magát teljes idényre, hiszen a 13 epizódja mellé kapott a hetekben plusz részberendelést.

21 óra után viszont már keményen belenyúltak a kínálatukba az országos tévék. Ott a CBS, ami meghagyta a The Good Wife-ot – bízva a tavalyi eredményeivel. A távozott Desperate Housewives timeslotját a Revenge tudhatja magáénak, így a Disney két sikersorozata egymást erősítheti. Lényegében ez egy több mint okos húzás. A Fox animációs blokkrészlete fix, ahogy az NBC vasárnap esti foci összecsapása.

22 óra után komplett átalakulásról beszélhetünk. A The Mentalist érkezett a CSI: Miami helyére, ami kihullt a sorból. A szintén cancelt kapott Pan Am kihűlt időpontjára a 666 Park Avenue nyert jegyet. Tippemre utóbbinak lesz a legkevesebb esélye.


free web stats