November 2-án startol a SuperTV2

 
Beküldte: Kanyecc 2012 September 13, 16:34-kor a(z) Magyar hírek témába.

„A SuperTV2 általános szórakoztató csatornaként prémium tartalmat kínál a család minden tagja számára. Rajzfilmek, premier sorozatok, családi mozik, vígjátékok és saját gyártású produkciók nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást HD minőségben.”
/TV2 által kiadott közleményből/

A minap tartotta a Tv2 az őszi idényhez kapcsolódó sajtótájékoztatóját, ahol FERCSA is részt vett, ha eljutott. Majd komment formában beszámol az ott hallottakról, én csak a kiadott anyagból tudlak bennetek tájékoztatni, ahol helyet kap jó pár előzetes. Elsőként a SuperTv2-ét mutatnám, ami november 2-án startol, tehát az RTL II után egy hónappal és egy nappal. Lényegében jól is csinálják, mert a kampányuk egyelőre gyerekcipőben. A folytatásban, a tovább mögött láthattok a Tv2 csatornacsaládról egy közös ajánlót, majd a Pro4 őszi kínálatáról egyet, illetve az október közepén startoló The Voice – Magyarország hangjáról egy harmadikat.

Emellett van két – részemről ismeretlen – produkció. Az első a Családi titkok, a második a Bűnök és szerelmek. Ha tippelnem kellene, akkor az egyik a nemrég castingot folytatott saját gyártású sorozata lesz – de lehet mindkettő.

(A SuperTv2-höz annyit mondanék, hogy a Mad Love is helyet fog kapni, ahogy jó néhány A&E-s reality is. Az előzetesében mindegyikből láthattok egy-egy snittet. Most jön csak elő, hogy ki mennyivel találkozott, és mennyit ismer fel belőlük. Nem lesz egy kicsit túl reality-s csatorna délután?)
free web stats