TV2: Élmény a négyzeten – Ráadás

 
Beküldte: FERCSA 2012 September 13, 17:19-kor a(z) Magyar hírek témába.

Elmúlt egy év és itt egy újabb tv2-es vizió, amit a nagyközönség elé tárt.

Az éves sajtótájekoztatót ismét Simon Zsolt nyitotta, tavalyi beszédéhez hasonlóan, csak nagy vonalakban irta körül a lényeget. Az elmúlt évhez hasonlóan ismét egy arculatfrissités varható, mely kiegészül egy komplett kábelportfolióval, ami magába foglal egy új csatornát a tv2 supert(start nov.2.); céljük a 20%-os össznézettség elérése. Hmm elég nagyratörő tervek, ha hozzáteszük a reklámbevétel csökkenése egy elismert tény(-20%), meglátjuk bejön-e.. van rá három évük.

Az izgalmasabb, szaftosabb részletekkel ismét Kiss Péter érkezett. Az “élmény a négyzeten” elgondolást probálják tovább vinni és egy valag új sorozatot és sajátgyártású műsort tüznek a képernyő(k)re. Néhányat kiragadok, tv2-re érkezik: a Délutani Tények, Családi titkok(saját gyártás), Common Law, október közepén jön a Voice és év elején a Bünök és szerelmek(szintén saját). pro4-re: a Fear Factory, a Rescue és egyik kedvencem a Wipe Out, mivel férfias csatornáról lévén szó lesznek erotikus tartalmak is, mindemellett fel fog tünni Tvrutko is. FEM3-ra pedig jön a Monster in Law, Princess és dobpergés.. visszatér Erdélyi Mónika Joshi barát oldalán. Végül az új, fiatalos prémium csatornára érkezik a Combat Hospital, újabb epizódokkal a Hal a tortán és szintén visszatérő lesz a Nagy Duett, de ennyivel még nincs vége, mert jövőre láthatjuk még Liptai Klaudia és Tilla új délelőtti műsorát is.

Premier előtti vetités most nem volt, de ezekután lehetett cseverészni a sztárokkal, majd jól leittuk magunkat és mindenki ment a maga dolgára..

Programinfó bővebben: link

ps: mire hazaértem kanyecc beelőzőtt: link


free web stats