Guys with Kids – Pilot

 
Beküldte: tess 2012 September 21, 18:51-kor a(z) Guys with Kids,Pilot témába.

Miért van az, hogy amit Jimmy Fallon csinál az általában telitalálat, ellenben amihez csak asszisztál még a legjobb esetben is csak középszernek nevezhető? Pedig aztán a Fallon-Grandy páros ízléses humorral van megáldva, csak sajnos a képernyő kész produktum már koránt sem ennyire impozáns. Pedig a szokatlanul hangulatos főcímnél még hajlamos voltam feltételezni akármit is!

A sorozat 3 gyerekes apáról és az ő „ügyes-bajos” életükről szól. És nem, itt valójában nem a gyerekekre van kihegyezve a dolog, mint amire egyébként a cím is utalna. Sokkal inkább a jelenlegi trendnek megfelelően megint csak egy párkapcsolati sitcom-mal van dolgunk viszonylag életképesebb romkom elemekkel megspékelve. Éppen ezért hiába a záporozó egysorosok, hiába a karakterek közti remek összhang, ha végtére is az összes poén előre sejthető. Mondhatni egymásnak adják a kulcsot, miközben a már ezerszer látott, rutinnak vehető papírmasé karakterek árasztanak el minket. Hol van itt a Fallon féle kreatív erő kérem szépen?

A sorozat mozgatórugója, így gondolom, nem lepek meg senkit, ha azt mondom, hogy a 3 apuka, akik még többé-kevésbé életképesek is. Közülük is Jesse Bradford-ot (Outlaw) tudnám kiemelni, aki viszonylag korrektül hozta a papucs ex-férj szerepkört. Istenem, és mégis képes volt kihagyni a szezon eddigi legjobb hipster lábait! Zack Cregger-nél viszont már sokkal inkább csak azt a bizonyos Titanic paródiát tudnám kiemelni, igaz ha mindezt Fallon játszotta volna el végig fetrengtem volna a földön. Anthony Anderson (Law & Order, K-Ville, The Shield) viszont borzalmas, tipikus feka-buddy, se több-se kevesebb. A mellékszereplők viszont jelenleg értékelhetetlenek.

Összességében tehát a Guys with Kids a legjobb esetben is csak középszernek nevezhető. Fallon habitusa egyértelműen értődik a scripten, a szereplők közti összhang is adott, de a végeredmény mégis csak felemás. Persze idővel megeshet, hogy guilty pleasure lesz belőle, de ahhoz ez a szint még igencsak kevés.

This entry has a rating of 2

free web stats