Elstartol az ABC és a CBS csütörtökje

 
Beküldte: Kanyecc 2012 September 27, 22:34-kor a(z) Heti adag témába.

Csütörtök. A hétköznapok felén túl vagyunk. Jöhet a ráerősítés. Mindenféle műfajból kapunk az este folyamán. Drámából, szitkomból, illetve reality-ből. Itt a Lifetime-ra és a Prank My Mom névre hallgató sorozatukra gondolok. Az NBC ismét különkiadással, a Saturday Night Live: Saturday Night Live Weekend Update Thursday-jel várja a nézőket, de mi lesz még?

Nos, az ABC kompletten elindítja a napját. A Last Resort-ot kapjuk meg kezdésképp, melynek pilotja cirka 1 hete elérhető a csatorna jóvoltából, mivel felpakolták a Yahoo-ra. Délelőtt folyamán letudtam, kritika holnap élesedik. Előjáróban annyit róla, hogy elégedett voltam. Nagyon hullámzott, viszont amikor ki kellett állni a dráma éra mellett, akkor megtették. Kérdés, hogy a következő 12 részben mivel akarják és mennyire tudják fenntartani a figyelmet. Shawn Ryan neve viszont abszolút bizalomgerjesztő a készítők sorában. Az évadban Michael Gaston és Michael Mosley visszatérő szereplő lesz, ahogy Jey Hernandez is.

A veteránjai közül a Grey’s Anatomy-t köszönhetjük, amit bátran tarthatunk a jelenkor legidősebb kórházas drámájának. Az idei szériában Chandra Wilson és Kevin McKidd ismét egy-egy részt fog rendezni. Előbbi hetedére, utóbbi negyedére. Továbbá jó pár visszatérő karakterrel számolhatunk, akik között: Steven  Culp-ot, Jerika Hinton-t és Andew Leeds-et emlegetik. A 22 órásblokkban a Scandal-ra tessék rákészülni. Nagyon bejött a rövidévados formulája. Pont annyi részt kaptunk, amennyivel át tudta vészelni a nehéz időszakát. Elvileg a 2. szériában Jimmy Kimmel vendégszerepelni fog, míg Debra Mooney több rész erejére tűnik fel.

A CBS lesz a másik adó, ami kompletté teszi a napját. A The Big Bang Theory megkapja a Two and a Half Men társaságát. Előbbiből Margo Harshman-t emelném ki, aki Leonard barátnőjét fogja alakítani a közelgő vendégek közül; utóbbiból pedig Miley Cyrus-t, aki Jake csajaként tűnik fel. Visszatér a tavalyi évad legjobb akciósorozata, a Person of Interest, amiről a napokban írt egy velősebb kritikát tess. Ha tehetitek, pótoljátok mihamarabb.

Végezetül pedig az Elementary-re hívnám fel a figyelmet, ami igaz távol áll a brit Sherlock-tól, de mégis szerethető.


free web stats