Ez volna a Jericho-zárójelenete?

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 15, 17:04-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ez volna a sorozat zárójelenet sora? Nem tudni. Az elmúlt hetekben, igen csak lángra kapott a hír, miszerint a második megmérettetést már nem fogja túlélni a CBS tavalyi újonca. Az évadnyitó rész nem volt erős. Lehet fogni az alacsony költségvetésre vagy másra, de a nézettségi számok nem hazudnak. Az elmúlt időben csak zuhan. Igaz a héten fix volt, de ez még mindig harmat kevés. Jövője egyre jobban megpecsételődni látszik

Hallhattunk olyan hírekről, melyben a készítők azt nyilatkozták, hogy felkészültek a folytatás lehetőségére. Kétféle zárást forgattak le. Egyikben lezárták a történet valamennyi szálait, míg a másikban nem és ezáltal felkészítenek bennünket egy esetleges harmadik évadra. A CBS eddig még nem mondott semmi hivatalosat, de a rajongók sem bizakodnak a jó hírben. Nem csodálkozom, ellenben még ekkor is megtesznek minden tőlük telhetőt. Most, azt vették a fejükbe, hogy iTunes-ról, valamint amazon.com-ról  való vásárlással támogatják kedvencüket. A mogyoróval talán olcsóbban megúszták, de kitudja.

A szöveg alatti kép a 2×07-es rész egyik promo képe. Nem tudni, kinek a nyughelyénél állnak szereplőink, de annyit biztos, tragédia történt. (Esetleg valami kinek, valami tipp?
jericho.jpg


free web stats