Büntetett a TWD nézettsége

 
Beküldte: tess 2012 October 15, 23:20-kor a(z) Nézettség témába.

Ajnározik a twitter, izzik az rss, sorban születnek a posztok és mindez a The Walking Dead 3. évados premierje miatt, ami újfent általános kábel rekordot döntött. Atyaég, de még mekkorát! Ezekkel az adatokkal, mondhatni kilóra megveszi a kisebb network adókat, bár a demót nézve konkrétan mindenkit. Nem viccelek emberek, a Seed címre keresztelt nyitány brutálisan hozott:

The Walking Dead – 3.01 – 10,90M (5,7)

Akármennyire is szeretném azt mondani, hogy ez Darabont érdeme, de sajnos nem lenne igaz. Ez már a sorozat érdeme, a franchise-é, ami évről évre növeli a rajongói táborát. Mit nekünk felemás 2. évad vagy a morálisvergődés, ha zombi van, akkor boldogság van. Ez pedig számszerűsítve 52%-os növekedés az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest. WTF!!! Ráadásul a premiert követő kísérőműsor a Talking Dead 23 órakor képes volt 2,1M hozni még. Összehasonlításképpen a csatorna egyik legsikeresebb sorozata a Mad Men az első két szezon alatt képtelen volt ezt a számot hozni, de itt egy talk shownak sikerült.

És ha már összehasonlítás, akkor a zombi dráma ezzel a demóval oda meg vissza alázza a Modern Family-t is. Azt hiszem, Glen Mazzara hirtelenjében a kábelcsatornák császárává avanzsálódott, és ahogy mondani szokás, a határ a csillagos ég.

 


free web stats