Californication-maraton

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 17, 20:12-kor a(z) maraton témába.

Összedugtuk a fejünket és látván a húsvéti felhozatalt, úgy döntöttük, hogy TI sokkal jobbat érdemelnétek. Szavazásunk már megint időt múlt, de ez legyen a legkisebb problémánk. Már a meglepetést ellőttük azzal, amikor kihelyeztük a Californication képét oldalra, de sebaj. Jobb minimaratont keresve sem hozhatnánk össze. (Bár ott van a The Company című CIA-s mini, ami szintén bejött nekem, de az véresen komoly lett volna.) A sorozat viszonylag új, van belőle szinkronos verzió. Kell még valami? …igen, jó sok csöcs, mindjárt az elején, valamint rengeteg poénos helyzet. De ezek is benne lennének!

californication2.jpg
Ugye te is jössz?

A menetrend a következő lenne: Kezdés március 23-án (húsvét napján) 18.00-kor! (Késő délután, hiszen nem lennék pimaszok. Forma 1-et tessék nézni, mert az idei évad igazán izgalmasnak ígérkezik.) Úgy terveztük, hogy a 12 részt egy huzamban tolnánk le, azaz minden egészben és félórában jön egy-egy újabb rész egészen éjfélig. Sok időtök nem lesz, hiszen két rész között, ha lesz két-három percnyi szünetetek, így azt ajánlanánk, hogy chips, valamint egyéb üdítőitalt tessék hozni.

Minden kedves GURU-st és nem gurust szívesen várunk. Legyen, ez is sikeres, mint az elmúlt három. (24, The 4400, Heroes). És, amint arra már felhívtuk a figyelmeteket, ez csak egy bemelegítő lenne, mert utána jön az igazi maraton, igazi nagy falat lesz. Lehet tőle előre félni.


free web stats